4 тенденции при грима за зимата

Какво да следваме?
25 окт 2021 23:10, Дарена Найденова
1
4 тенденции при грима за зимата
Снимка: БГНЕС

 Есента вече е в разгара си, което ни постави в изключително голяма дилема относно дрехите, които да носим през деня. Променливото време наистина обърка плановете ни и понякога дори ни вбесява със своите огромни аплитуди в температурите. Есента обаче съвсем скоро ще приключи и на нейно място ще се настани зимата със своите постоянни студове, мрачни дни и ледени ветрове. Макар за някои следващият сезон да е далече, ние смятаме, че е време да се подготвим за него, преглеждайки тенденциите за красота. 

Описвана като най-прекрасното време през годината, зимата носи със себе си мирис на топъл шоколад, коледно настроение и възможност да забравим поне за малко за реалността. С настъпването на декември всеки от нас се пренася в един вълшебен свят, където проблемите са почти несъществуващи, коронавирусът отдавна е победен, а едиственото нещо, което чакаме е Дядо Коледа. 

Тази зима отново ще бъде под знака на пандемията, но това не означава, че не можем да й се насладим максимално. Затова ни трябва хубав външен вид, който да ни повдигне настроението и да ни придаде онова празнично чувство, от което се нуждаем. Както при модата, така и в красотата, тенденциите от миналото се завръщат с пълна сила. 

Гримьорът Даниел Мартин, който се грижи за лицата на инфлуенсърките Дикси и Чарли Д'Амелио, Джема Чан и Меган Маркъл, разкрива най-добрите тенденции за зимата. От диско сенките до червилото от 2000 година, от ружените бузи до ярките устни - всичко това трябва да го включите в ежедневния си външен вид за следващия сезон. 

Ето какво да изпробвате тази зима

1. Стилът Y2K при червилата
 
Стилът Y2K, който буквално означава "Годината 2000", се зароди с пълна сила по време на пандемията. От две години насам звезди, инфлуенсъри и гримьори се опитват да се завърнат към миналото, за да намерят вдъхновение за създаване на нещо ново. В търсене на идеи обаче те осъзнаха, че дамите и господата от предишни десетилетия всъщност много добре са знаели какво правят и няма нужда тенденциите да се променят. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: тенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари