Любовният ви хороскоп за декември

Флиртове за Раците
2
Любовният ви хороскоп за декември
Снимка: Istock

Любовта през декември ще бъде ярка, но и динамична, на моменти малко студена. Звездите показват, че ни очакват много разнообразни събития. Възможни са изненади, очаквания, които може да не се осъществят. Ще можем да заздравим връзката си, да разрешим някои трудности или пък да започнем нов период. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскопа за декември.

Овен

Декември ще бъде наситен с много любовни емоции за родени под знака на зодията. Някои от вас ще се наложи да направят избор между няколко потенциални партньора. Както самотните Овни, така и тези във връзка ще се радват на интерес към тях. Въпреки факта, че декември ви обещава успех на любовната сцена, звездите ви предупреждават да избягвате срещата с онези мъже, родени под знака на Риби. Най-благоприятните знаци за сериозна връзка са представителите на зодиите Близнаци и Козирог, именно с тях ще почувствате лекота и хармония. Обвързаните ще се радват на грижите и любовта на любимия човек и ще мислят по-често за романтика.

Телец

Чудеса се случва наистина по Коледа и някои от Телци ще се убедят в това, особено що се касае до любовта. Ако нямате половинка до себе си може да започнете нова връзка или да срещнете нова личност. Внимание няма да ви липсва, а това ще повиши значително вярата ви в любовта, вашето самочувствие. Тези представители на зодията, които то дълго време не са щастливи във връзката си, може да предприемат стъпки по нейното прекратяване. За щастливите в отношенията си, последният месец от годината е подготвил изненади като съвместно съжителство, дори годеж.

Близнаци

Времето лети за вас, Близнаци. Декември идва с ярки цветове, хубави емоции и определено ще имате много поводи за усмивка в края на годината. За някои от вас предстоят ново начало, нова връзка, за други годеж или друг вид надграждане на взаимоотношенията. Съдба ви дава възможност да сбъднете най-смелите си мечти. Всичко се случва като в приказка! Сексът ще ви носи също страст, наслада. Забавлявайте се! 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?