Край на Ретроградния Нептун - какво чака зодиите?

Ето прогноза
3 дек 2021 06:00, Ивета Иванова
1
Край на Ретроградния Нептун - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

 От 25-и юни Нептун беше ретрограден в знака на Риби. Това причини доста обърквания и доведе до несигурност и нестабилност, но сега планетата отново е в директен ход - от 1-и декември. Ето как ще се отрази това на всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен
 
През периода бяха леко замъглени и не изпълняваха ритуалите, чрез които да се грижат за доброто си здравословно състояние. Но от 1-и декември да очакват несигурността, която са чувствали, да започва да си отива по малко. Пак ще усещат мъгливостта и несигурността, но много по-лесно ще се справят с тях.
 
Телец
 
С дирестния Нептун Телците също ще се отърват от несигурността, но най-вече що се касае до връзките им. Те искат връзките им да са основен приоритет и това ще стане по-лесно от 1-и декември.
 
Близнаци
 
Тези зодии бяха леко заблудени и объркани през периода и сега нещата ще придобиват повече яснота. Енергията на директния Нептун ще им донесе повече креативност и ще могат да мислят извън кутията. Нека си позволят да мечтаят смело, дори да нямат всички отговори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Несмезодий преди 2 години
За това ли толкова време нямаше редовно правителство, заради ретроградния тиквун?