Жените от тези зодии обичат да доминират във връзката

Ето кои са те
8 дек 2021 23:30, Ивета Иванова
15
Жените от тези зодии обичат да доминират във връзката
Снимка: Pexels

 Жените, които са представителки на тези зодии, обичат и искат да доминират. На тях им харесва да командват мъжа до себе си и да контролират нещата. Не понасят някой да ги ограничава, спира или да не слуша съветите и заповедите им. Вижте кои са те, според "Times Of India".

Овен
 
Тези дами имат силен характер, често отношенията с тях могат да бъдат обтегнати и напрегнати. Те са и много импулсивни, действат на момента, без да обмислят дълго нещата и затова не понасят някой да им налага мнението си или да им заповядва. Смели и храбри са; инати - държат на своето. Понякога дори не го осъзнават, но искат да доминират във връзката и да я контролират.

Телец
 
Те могат да са доста спокойни, търсещи мир и хармония. Освен това, те са нежни и мили дам. Но това не означава, че се съгласяват с всичко или оставят някой да направлява живота им. Телците са големи инати и често налагат мнението си. Застъпват се за своето, държат много на принципите и вижданията си. Понякога, сякаш имат мания да контролират нещата и да доминират в отношенията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Абе не знам , ама бях известно време с една мацка - зодия "Телец". Само пари й бяха в главата - пари , пари , пари , а и що пари ми изкрънка, бая се изръсих по нея, повече "Телец" - никога....
5
0
 
5
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Съпругата ми е зодия лъв.Това е ужасно-организирана,работохоличка ,ред, дисциплина, умерена-здравословна амбиция,като цяло мълчалива,а аз страдам.Ръководи повече от 300 мъже във високо технологична компания и не случайно,хората И я наричат "центуриона".Наближава времето,когато ще се пенсионира и тогава всичкият този ред,чистота,организираност,ще се стоварят върху мен-ленивият,съзерцателният,неорганизираният,мързеливият.Много я обичам с някаква вътрешна топлилина
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се хванеш с жена-телец е голяма грешка!!!
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зодия скорпион това не са хора, отвратителни хора като характер.
2
4
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Да,има!Тя е зодия стрелец.
1
1
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Аз го разбирам така-въпросните представителки на изброените зодии,се яхват отгоре на...седлото.Нататък е ясно.