Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 17-23 януари
17 яну 2022 20:00, Ивета Иванова
5
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Ще ви изненада и смути съобщение от човек, с когото отдавна не поддържате връзка, но не можете да забравите. Най-добрият начин да поставите в ред мислите и чувствата си е да насрочите лична среща. Само така ще си дадете сметка за ситуацията, в която се намирате. Ако не успеете да го направите, не съжалявайте. Бързането е вредна тактика в подобни случаи.
 
Телец
 
Не е изключено да усетите в поведението на любимия човек опити да ви манипулира. Ситуацията няма да ви хареса и ще предизвика раздразнение. От вас зависи да му/й покажете решително, че сте достатъчно самостоятелни и държите да разполагате с лично време и пространство. Ако не се получи, може би раздялата ще е единствено решение. Компромисите не бива да са за сметка на индивидуалността ви.
 
Близнаци
 
Нов човек ще навлезе в траекторията ви. Със сигурност ще ви заинтригува, но не бързайте да споделяте подробности от личния си живот. Потърсете първо обективна информация за него/нея от общи познати или се опитайте да разберете какви са интересите му/й от социалните мрежи. Ако обаче, вече сте във връзка, и просто си организирате краткотраен флирт за разнообразие, то помислете заслужава ли си да злоупотребявате с доверието на половинката си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Скоро ще се управят нещата.И Днес.бг....няма да съществувате.
2
0
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Днес.бг. скоро очаквам да цензурирате всичко.На ТАНГАНАЙСКИ ЛИ да пишем????
1
1
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Ковидският ми *** чака да се строполи на главата на Просто Киро!