Според зодията: Кои предвиждат бъдещето?

Те притежават 5 важни сетива
17 май 2022 22:00, Екип на Tialoto.bg
1
Според зодията: Кои предвиждат бъдещето?
IStockphoto

Предвиждането на бъдещето може да направи живота много по-лесен. Това е, за което човечеството мечтае почти от самото си възникване. Не случайно експертите, които дават компетентни икономически, политически и други прогнози, са толкова популярни. За да разберат бъдещето, хората често се обръщат за помощ към астролозите. Да, невъзможно е да се предвиди нещо на 100%, но е възможно да се очертаят основните моменти и за някого това наистина ще бъде полезно.

Кои са знаците на зодиака, които са най-склонни към далновидност?
 
Общоприето е, че водните знаци – Раци, Скорпиони и Риби, имат най-силна интуиция. Всъщност тези знаци се отличават със специална чувствителност и проницателност. Те са в състояние да предвидят бъдещето чрез сънища, медитационни практики и карти като Таро. За развитието на тези способности е важно да започнат да обръщат внимание на познатите ни 5 сетива – слух, обоняние, зрение, осезание, вкус.
 
Колкото повече човек може да усети тези пет сетива, толкова повече възможности има да използва шестото – интуицията.
 
За представителите на въздушните знаци – Близнаци, Везни, Водолей, е по-лесно да предсказват чрез мисли, числа и дати. Основната трудност в начина на прогнозиране на въздушните знаци е изненадващо активната умствена дейност. Тези хора мислят много и превъртат много различни ситуации в главите си, като по този начин могат просто да пропуснат „знаците“, които срещат по пътя.
 
За Овен, Лъв и Стрелец основна улика са усещанията в тялото.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари