Голямото завръщане: Тенденцията за големи колани

Какво представлява тя?
21 май 2022 22:27, Дарена Найденова
10
Голямото завръщане: Тенденцията за големи колани
Снимка: Getty Images

 Срещали ли сте някога аксесоар, който достига връхната си точка в гимназията, чувствал се е толкова безцелен, че е изпаднал в екзистенциална криза, едва е преминал през университета и сега единственият път, когато мислите за него е, когато се появява в ироничен мийм в социалните мрежи? 


Това беше животът и смъртта на големия и широк колан. Преживяхме травмата в началото на 2000-те години и станахме свидетели как колективният стил се превръща в кръстоска между Ашли Тисдейл в "Училищен мюзикъл" и Майли Сайръс в "Хана Монтана". Това беше времето, когато всяка една блуза с дълъг ръкав се допълваше с голям и широк колан, независимо дали двете неща си отиваха. 

Макар сега да поглеждаме назад и да критикуваме широките колани, те отново се завръщат, но този път са по-добри от преди. Сякаш взели си поука от миналото, модните гиганти се фокусират върху изработката на малко по-елегантни и стилни модели, които да бъдат перфкетния завършек на вечерния ни тоалет. 

Ако не ни вярвате, попитайте Ванеса Хъджинс. 

Преди няколко дни актрисата се завърна в началото на 2000-те години, присъствайки на отварянето на хотел в Ню Йорк. Хъджинс беше забелязана на червения килим, носейки малка черна рокля с асиметрично деколте и широк колан, който обвивавше кръста й. Аксесоарът беше направен в типичната за 2000-те години мода, включвайки огромното лого на Fendi по средата, което беше покрито със скъпоценни камъни. Визията на Ванеса беше завършена от черни чорапогащи, върху които отново беше изписано логото на Fendi и черно-златна чанта Fendace. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: модамода 2022
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Селския Бек преди 1 година
Я още си носим женските дънки Piramid и Camel от зората на демокрацията.И що съм си пич с Москвич.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много важна новина за ам колония
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големите колани са за малка талия. На човек с наднормено тегло без талия ще са като обръч на буре.
4
0
 
4
 
! Отговори
Зевзек преди 1 година
Мисля че са имали предвид дълги колани че тия големи шкембета нещо трябва да ги стяга за да не им се изсипят телесата.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много неудаЧЕН подбор на текст, много. А широки колани не стават за дебелани. От 2000 година досега населението значително надебеля. Включително младите . И момичета, и момчета. Пълно е с плондери навсякъде.
2
1
 
1
 
! Отговори
Момо преди 1 година
"2000-те години и станахме свидетели как колективният стил се превръща в кръстоска между Ашли Тисдейл в "Училищен мюзикъл" и Майли Сайръс в "Хана Монтана". .. на какво сме били свидетели 2000 година? И коя Хана? Я пак?
1
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa..{•_•} преди 1 година
Тва никой да не го коментира, че не е сериоэно