Топ 4 зодии, които са най-неприятни гости

Кои са те?
21 май 2022 16:15, Теодора Драгоева
13
Топ 4 зодии, които са най-неприятни гости
Снимка: Istockphoto

 В много поверия от Далечния изток домакинята вярва, че гостите й са сродни на Бог и трябва да бъдат посрещнати в дома й на принципа „Atithi Devo Bhava“, което на санскрит означава „Отнасяй се с госта си като към Бог“. И все пак не всеки гост улеснява своите домакини да спазят тази идея. Има много неща, които човек може да направи, което го прави досаден и не особено приятен гост. Като, например, да прекали с гостоприемството, оставайки до твърде късно. Така че, вижте кои 4 зодиакални знака имат най-голяма склонност да бъдат несъобразителни гости.

Лъв

Малко неща могат да бъдат по-досадни от гост, който се появява на вратата ви, без да ви е предупредил. Представителите на зодия Лъв са точно такива – могат да ви изненадат с неочакваната си поява, просто ей така. Въпреки че мотивът за посещението им може да е вълнуващ, все пак за вас моментът може да се окаже неподходящ и пристигането им да попречи на графика и плановете ви или да наруши личния ви живот. Лъвовете също така са склонни да гостуват дълго и да трябва да ви се налага да им намеквате, че на другия ден трябва да ставате рано за работа.

Близнаци

Въпреки че повечето хора са свикнали да ходят на гости с малък подарък - бонбони, цветя, напитка, то не очаквайте това от човек от зодия Близнаци. Можете да сте сигурни, че той ще забрави да ви поднесе какъвто и да е дар, идвайки ви на гости, с презумпцията, че той ви е напълно достатъчен, тъй като ще ви осигури забава. Освен това гостите от зодия Близнаци обичат да гостуват на места, където вярват, че ще има богата трапеза и рядко си тръгват преди всичко на масата да е изядено и/или изпито.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
ТОВА ЗА ЛЪВА Е НЕВЯРНО. АЗ СЪМ ЛЪВ И НИКОГА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ОТИДА НЯКЪВЕ КЪДЕТО НЕ СЪМ ПОКАНЕНА. ДАЖЕ И ДА СЪМ ПОКАНЕНА ОТХВЪРЛЯМ ПОКАНАТА ПОД ПРЕДЛОГ, ЧЕ ИМАМ ДРУГИ ПЛАНОВЕ И НЕ СЕ ВМЕСТВА В ГРАФИКА МИ ГОСТИТО.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни глупости
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зачеркнахме 1/3 от хората с лека ръка.
5
1
 
5
 
! Отговори
Най-неприятни гости преди 1 година
са астролозите.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За близнаците напълно не вярно.За другите не знам.
3
0
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
И неканена да е, важно е да е сама и ще го отвлече най малкото
2
0
 
3
 
! Отговори
ф преди 1 година
Зодия неканени гости през зимата, щото се отоплява само една стая.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ne GI puskate tiya ideoti dori di vratata vi