Маникюр в синхрон: Новата мания на холивудските двойки

Кои половинки си правят еднакви маникюри?
24 юни 2022 22:41, Дарена Найденова
9
Маникюр в синхрон: Новата мания на холивудските двойки
Снимка: Getty Images

Има три етапа на една връзка, през които преминава всяка известна двойка - "случайно" заснемане от папараците на романтична среща, официално потвърждаване на любовта в социалните мрежи и накрая идва дебютът на червения килим.

Напоследък обаче холивудските двойки издигат отношенията си на следващото ниво, правейки си маникюри в чест на половинката си или направо имат еднакви нокти. 

"Това е носталгична тенденция от края на 90-те години", казва маникюристката Джули Кандалек пред InStyle. Според нея, еднаквите маникюри са показател и за възхода за изкуството по мъжките нокти, което се разпространява все повече през последните години. Вече маникюрът не е ограничен само до женската част на населението, като много известни господа не се притесняват да лакират ноктите си в различни цветове и дизайни. 

Ето кои двойки решиха да покажат любовта си чрез маникюра

Machine Gun Kelly и Меган Фокс

Преди годениците да споделят, че обичат да пият кръвта си като част от ритуал за сближаване, те показаха любовта си чрез координирнае на маникюра си. За да отпразнуват годежа си през януари 2022 година, двойката избра хромирани нокти, създадени от Бритни Бойс, която прави френски стил върху ръката на Меган и изцяло лакира пръстите на Machine Gun Kelly.

Еднаквият маникюр е станал като запазена марка за годениците. Те показаха съвпадащи нокти, вдъхновени от песента My Bloody Valentine, благодарение на която се запознаха. Двамата дори си правиха романтични вани, докато носят едни и същи дизайни по ноктите. Розовият цвят пък беше избран за ръцете и на Kelly, и на Фокс, когато рапърът представяше своята колекция лакове UN/DN LAQR през декември 2021 година. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: маникюрзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По връ ща ми се от такива вече, светът изтрещя. Много харесвам мъже с маникюри, ама много. Ако беше наблизо щях да си изразя мнението по лицето му.
5
1
 
23
 
! Отговори
Xaxaxa преди 1 година
Прибира се студент на село с татуировка. Баща му: - Сине, татуировки носят само джендapeте и моряците. Сега излизам пред портата и ако отвън няма паркиран кораб...
4
3
 
17
 
! Отговори
кви са тиа преди 1 година
извращения и циркове
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересен начин на мислене. Всяко поколение с процлемите си. Не е лош иначе Машин Гън-а. По време на локдауните имаше много готини песни тип "one shot" от къщата си Smoke and drive, pretty toxic revolver, misery business и remix-чето на what's poppin. И все пак лакирани нокти... Хайде до няква степен го разбирам има 12 годишна дъщеря и сигурно го е прихванал от игрите с нея, понеже не носеше лак до преди 4-5 години.
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Маникюра е много полезно нещо - с него си почиствам ушната кал и спестявам от клечки за уши. Използвам лака на приятелката ми и се лакирам също. Работя в козметичен салон и трябва да изглеждам добре.
1
5
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Не мъже, а женчовци - с боядисани нокти и маникюри...