Зодиите, които редовно напиват приятелите си

Ето кои са те
6 юли 2022 23:00, Ивета Иванова
8
Зодиите, които редовно напиват приятелите си
Снимка: Pixabay/Legentheri

 Близките приятели са до нас, за да ни помагат, да ни изслушват, да ни пазят от неприятности, но и да ни повдигат настроението. Тези зодии са много забавни и искат винаги приятелите им да са весели, да забравят за проблемите. Затова, често опитват да ги напият. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Лъв
 
Душата на компанията са. Винаги жадуват за парти. Огнени зодии, които знаят как да си изкарат добре. Затова, искат и приятелите им да са весели и понякога ги карат да пият малко повече, отколкото трябва. Лъвовете имат благородни намерения - просто искат другите да се отпуснат, да се забавляват и да лудеят, да си изкарат незабравимо. Затова им сипват много алкохол.
 
Водолей
 
Ако имате приятел Водолей и често излизате с него, знаете, че е много трудно да останете трезви или да излезете заедно, без да изпиете поне една бира. Обикновено, вечерите в компанията на Водолеите се превръщат в луди купони, пълни с алкохол. Почти няма представители на тази зодия, които да не обичат да си пийват. Така те влияят на приятелите си и партито е гарантирано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
7
 
! Отговори
Лея преди 1 година
Истина е. Като бях студентка в ОК, приятелите ми от Нигерия така ме напиха. Единият беше везни, а другите двама водолей. Общо взето много хубаво си прукарахме, някой и друга ми се губят, но пазе много топли спомени. За капак, ва сутринта и 4мата се събудихме в едно легло. Никой не знаеше как точно е станало, защото ми казаха, че по едно и също време сме заспали и не помнят и те нищо. Интересното е, че и 4мата бяхме голи в леглото. Голям майтап. Никой не си спомняше как и станало.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимно преди 1 година
Ми не са простотии. Аз съм Везни и е вярно това което пише. Общо взето всичко обобщаващо което съм чела за зодията си е напълно вярно.
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютни простотии. Не просто сте ударили дъното с тези "статии", не просто копаете в дъното, ами направо ще излезете от другата страна. Имате претенции за сериозна медия, а пишете подобни простотии.