Пълнолуние във Водолей, на кои зодии ще повлияе най-много?

Вижте за кои предстоят промени
10 авг 2022 17:45, Ивета Иванова
0
Пълнолуние във Водолей, на кои зодии ще повлияе най-много?
Снимка: Pixabay/ELG21

На 11-и август ни очаква последната Суперлуна за годината. В четвъртък ще има пълнолуние в знака на Водолей. Ще бъдем подтикнати да действаме иновативно и да приветстваме промяната в живота си. Ето кои зодии ще са най-силно повлияни, според "Elite Daily".

Телец
 
Август е сравнително разрушителен месец за Телците и сега ще се задействат още повече промени. Фокусът ще е върху структури и правила, които от много време са част от професионалния им живот. Като неподвижни и земни знаци, те действат бавно и внимателно, но сега копнеят за нещо ново в живота си и вероятно кариерата е нещото, което ги е спирало да направят това. Време е да се отпуснат и да престанат да стоят в зоната си на комфорт, трябва да има раздвижване.

Лъв
 
Техният сезон е сега, тях също ги очакват много промени. Фоусът при Лъвовете е върху връзките. През сезона те бяха независими, но сега трябва да помислят как правилата и границите във връзките с другите им пречат да преследват нещо в кариерата или да са по-иновативни. Те не искаха да приемат, че романтичният им живот се променя, но сега са решени да действат. Нека вложат енергията си в нещо добро - знаят какво искат, да не позволяват някой да ги спира от това, което е най-добро за тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари