Венера в Лъв, какво чака зодиите?

Прогноза за периода
12 авг 2022 17:45, Ивета Иванова
3
Венера в Лъв, какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Планетата на любовта и романтиката Венера влезе в знака на огнения Лъв на 11-и август. Тя ще остане там до 5-и септември и всички зодии ще се насладят на периода. Чакат ни луди, страстни романси, които ще завъртят главите ни, а някои намират и истинската любов. Време е да слушаме сърцето си и да преследваме мечтите си. Ето прогнозата за всяка зодия, според "NYPost".

Овен
 
Все едно ще горят - пълни са с копнежи, вълнуват се, усещат тръпка. Това е един от най-магичните периоди в годината за тях, що се касае до ходене по срещи и до връзките. Необвързаните да не пропускат възможности, да излязат с ухажорите, които привличат вниманието им. Страст, секс, химия - това ще ги доведе до истинската любов. Обвързаните могат да използват периода, за да върнат искрата във връзката Много са креативни и страстни.
 
Телец
 
При тях на фокус ще са домът, семейството и животът вкъщи. Може да направят голямо парти вкъщи, да забавляват гостите, да се сближат повече с роднини и приятели. Ще имат късмет. Енергията през периода е чудесна и може да им помогне и в друго - да намерят страхотни вещи и декорации за дома.
 
Близнаци
 
Думите им, идеите им, начинът им на общуване винаги са магически. Сега това се подсилва. През периода всичко, което кажат и напишат, ще е вълшебно и ще отваря врати. Може да публикуват статия, книга, да рекламират своя инициатива или креативна идея. Кратките пътувания ще им носят успех и ще си прекарат страхотно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Само дето Венера е в Рак..