Зодиите, родени за писатели

Вижте кои са те
19 авг 2022 20:05, Ивета Иванова
9
Зодиите, родени за писатели
Снимка: Pexels/Andrea Piacquadio

Силата на думите е огромна, а любовта към езика и писаното слово може да създаде истински шедьоври. Някои от зодиите си служат много добре със словото, умеят да се изразяват прекрасно писмено и есетата, разказите им, крилатите им фрази въздействат истински върху хората. Ето кои зодии са родени за писатели.

Близнаци
 
Ако познавате добре човек от зодия Близнаци, знаете, че той умее да се изразява прекрасно и че казва винаги правилните неща в точния момент. Тези зодии са остроумни, интелигентни, имат страхотно чувство за хумор и знаят как да се измъкнат от ситуацията с подбор на правилните думи. Когато пишат, имат повече време да премислят нещата, и ако не се разсейват, могат да създадат истински шедьовър. Въображението им се развихря, когато пишат. Управлявани са от планетата на комуникацията, Меркурий, затова са толкова добри в общуването. Близнаците имат две лица, затова знаят, че и всяка история има две страни.
 
Дева
 
Девите са тези хора, които може през повечето време да си мълчат, да слушат и наблюдават, но в момента, в който се обадят - казват най-умното и оригиналното нещо, включват се с наистина впечатляващ и остроумен коментар. Те са интелигентни по природа, още от деца си проличава колко са схватливи, а и в училище са много старателни и ученолюбиви. Искат да са успешни. За тях езикът е нещо магично. Когато пишат, подбират най-подходящите, вълшебни и впечатляващи думи и изрази. Изразяват се наистина красиво и усещат кое би завладяло читателя. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Шменти Капели преди 1 година
Познавам велики писатели от зодия Близнаци Румен Радев и Бойко Борисов.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не сте посочили писатели от тези зодии?Нито Дева, нито Близнаци, нито Везни имат дар слово, та да се отдадат на писане.Близнаците са клюкари, Везните и Девите са материалисти и прагматици, не са духовни хора. Най- много да пишат статии за витамини, билки, кариерно израстване и подобни.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахвое писател? Никога несам го ял.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни глупости....познавам толкова хора от тези зодии....нищо общо....
2
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Чукча писател чукча не читател :)))
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тинейджърски проблеми, на кой му пука.