10 начина да накарате партньора си да полудее по вас

Говорете за фантазиите си
23
10 начина да накарате партньора си да полудее по вас
Снимка: Istock

Във всяка връзка идва момент, в който сякаш нещо не върви – познавате се сякаш от цяла вечност и времето, когато се опознавахте и изненадвахте отдавна е преминало. Останали са само задълженията и тревогите около децата и домакинството. Нима всичко е загубено? – неминуемо започвате да си задавате този въпрос.

Според психолози това е напълно нормално – да не се чувствате влюбени през цялото време. Можем ли да направим нещо, за да разпалим отново стария пламък? Да, разбира се! Предлагаме ви няколко лесни трика, с които ще можете да провокирате интереса във вашия партньор и да го накарате да полудее по вас. Ето и кои са те:

Накарайте го да се постарае

Ако удоволствията между завивките са станали просто обичайна рутина – следващият път, когато партньорът ви иска нещо от вас – накарайте го да си го спечели! Отлагайте, бъдете кокетна, изплъзвайте му се. В никакъв случай не бъдете груба – това със сигурност би го отблъснало. Опитвайте да се използвате цялата си женска хитрост – нека вие сте плячката, а той – ловецът.

Бъдете себе си

Спомнете си времената, когато се запознахте – и двамата бяхте щури, бяхте непредвидими, правехте лудории къде ли не. Къде изчезнаха тези хора сега? Навярно те все още са тук, но скрити по-дълбоко. Опитайте се да се отпуснете и да бъдете себе си – дори за кратко, развихрете въображението си и реализирайте своите фантазии.

Употребете социалните мрежи във ваша полза

Социалните медии изобилстват от снимки и клипове на перфектни жени. Нека бъдем честни – никоя от тях не изглежда точно така. Често пъти ако видим въпросната звезда на живо, едва ли бихме могли да я разпознаем изобщо. Използвайте това във ваша полза – сложете грим и секси бельо, изберете подходящ филтър, застанете така, че светлината да покаже най-доброто от вас – и – готово! Партньорът ви вече си има жена звезда! Пуснете пиперливата снимка хей така – например, когато знаете, че е обедната му почивка. Сексуалното напрежение ще го побърка. Вероятно с нетърпение ще се прибере вкъщи, за да разкъса дрехите ви!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Разочарован съм преди 1 година
Снимката на става за чя.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
11-ти начин - разкрачете се и вдигнете крака над главата си.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Говорете за фантазиите си"____Не говорете за тях, а ги прилагайте на практика.
6
3
 
12
 
! Отговори
Рецептата преди 1 година
Бъдете винаги в добра форма, кокетна, спретната, чистоплътна, приятна и закачлива. Не му досаждайте с кавги и мрънкане. Дойде ли си у дома ядосан или тъжен, веднага му сервирайте нещо вкусно, каквото той обича. Не забравяйте редовно да изразявате възхита от него, от качествата и действията му. И бъдете сигурна, че той редовно ще си тананика онази стара песничка с припев "Лу.д съм, лу.д съм още по тебе аааз!"
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо се правете на плячка после бъдете себе си егати глупавите съвети.
4
2
 
12
 
! Отговори
Относно Снимката преди 1 година
Само за сведение, за всички които нямат връзка - този цирк с прегръдките трае точно 10-15 минути. След това жената започва като богомолка да те канибализира, като започва да те яде от главата надолу - не е от *** нагоре. От главата надолу.
3
3
 
15
 
! Отговори
Антонио Ресио преди 1 година
На предното ми гадже така си мислех да съм искрен с нея, да и говоря неща, които мисля, да и споделям най-откровените ми тайни - съсипа ми живота. Напуснах я. След това тя се хвана с един друг, който се самоуби, ама понеже го направил от нерви станало по особено мъчителен начин. Даже не успял да се приключи... но това не и пречи да си търси нови жертви. Ей сега излиза с един брадат. Води я на ресторанти. Хал хабер няма какво ще му се случи....
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе! Да говориш на жена какво мислиш... това е най-голямата грешка. Може да ти се получи кекса една вечер, но тя ще го използува срещу теб следващата седмица. И ще започне да те изнудва да и даваш пари и дом, без да получаваш нищо отсреща, това е жив рекет. Закона го наказва с присъда и затвор.
1
7
 
4
 
! Отговори
Любовникът преди 1 година
Аз съм млад мъж и прелъстявам омъжени жени... И се чувствам кофти. Защото те се връщат при мъжете си, а аз оставам самотен.