8 знака, че връзката ви е нестабилна

Не поемате отговорност за грешките си
10
8 знака, че връзката ви е нестабилна
Снимка: Istock

Няма любовна връзка или брак, които да са напълно безоблачни. Има хубави периоди, както и такива на изпитания. Всъщност и едните и другите са вид тест за партньорите като личности, но и за техните взаимоотношения. За да се развиват във времето и да се изградят като стабилни е важна основата, която двама души ще положат. Има много неща, които могат да я направят нестабилна и това да доведе до разпадане на брака или връзката.

1. В трудни ситуации или спорове ставате атакуващи – Един от очевидните признаци, че връзката ви е напът да се провали, е реакцията ви един към друг в сложна ситуация или в такава, в която не сте на едно мнение. В някои двойки партньорите стават атакуващи, критични, обвиняващи другия. Липсва добра комуникация, която е заменена от лично нападане на или срещу партньора.

2. Избягвате проблемите – Тлеенето във времето дори на малките проблеми, води до натрупване на по-значителни, които могат да доведат до излизане извън контрол на брака или любовната връзка. Недоволството между партньорите нараства, което пък води до напрежение във взаимоотношенията им.

3. Играете играта на обвиняване – Още един фактор, който бавно, но сигурно тласка към разпад връзката или брака е обвиняването на другия. Това може да важи за лични неуспехи и всеки друг аспект от общия им живот. Много често партньорите не споделят как се чувстват, от какво се нуждаят и стават заядливи, постоянно оплакващи се.

4. Отмъщавате си – Единият е наранил другия, волно или не, и вместо това да се обсъди с добра комуникация, засегнатият търси начин да си го върне. Нараняването един друг, за да се защитите от болката, е силен индикатор, че бракът/ връзката ви се проваля.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако връзката се клати а двойката не се клати значи връзката е нестабилна.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
просто е обсебен от друга жена.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
къпе се преди излизане,като се върне пак се къпе,няма привличане към вас,няма нужда от секс с вас.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
започне ли да се крие в тоалетната с телефона,да стои часове в гаража,да кодира всички електр.устройства в къщи..има любовница.крие се,ползва отсъствието уж,че се грижи за майка си,а не е при нея..отнесен е,не ви забелязва.щастлив е когато не сте в стаята,принизява всичко ,което вършите.
3
1
 
11
 
! Отговори
Джентълмен преди 1 година
Аз никога не наранявам партньорката си. Гледам да и го вкapвaм вгз бавно и внимателно.
2
0
 
8
 
! Отговори
Сигурен признак преди 1 година
Венерически болести, инфекции и гъбички това са сигурен знак за нестабилна връзка.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любовта лесно преминава в омраза, ако единият силно и шоково се разочарова от другия. Започне ли да мрази, ще премине и към отмъщение, ако се чувства тежко оскърбен(а) или предаден(а).