Според зодията: Какво ви очаква в любовта през зимата

Зимен любовен хороскоп
9 дек 2022 17:45, Ивета Иванова
7
Според зодията: Какво ви очаква в любовта през зимата
Снимка: iStock/Jasper Chamber

Зимата е един от най-романтичните сезони. Природата става много красива, когато натрупа сняк, можем да се пързаляме или да караме кънки на лед, коледните пазари и светлини правят градът магичен, а и празникът на любовта Свети Валентин е през зимния месец февруари. Какво ви очаква в любовта през тази зима? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

Овен

Трябва да вземат решение. И после да действат според него, да следват това, което са решили, а не да отлагат и агонизират. Те изпитваха колебания - за хора, места, определени поведения във връзките, определени действия. На всеки се случва и е ОК да са несигурни, съмняващи се, объркани. Но не е честно да подвеждат хората около себе си и да влачат определени ситуации от миналото, докато още размишляват и не действат. Да си дадат време и да осъзнаят какво и кого наистина искат. И да го заявят. Сега се нуждаят от яснота.

Телец
 
Да се поставят на мястото на другия. Ако наистина го направят, ще разберат вижданията на партньора, ще поразсъждават как се чувства той, как се развива връзката. И така ще осъзнаят какво точно трябва да направят. Ще видят, че любовният им живот е бил в застой и монотонен. Винаги са задълбавали над едни и същи проблеми и са правили едно и също. Изтощително е. Всичко това може да приключи и да навлязат в нов етап, но трябва първо да се поставят на мястото на партньора.
 
Близнаци
 
Нека се защитават и да не се предават. Да кажат каквото мислят, да се борят за личното си пространство и за нуждите си. В последно време поставяха партньора на първо място постоянно и това се превърна в новото нормално за тях. Не трябва да е така. Да му напомнят, че във връзката има двама души и самите те имат своите нужди и желания. Могат да са много дипломатични и убедителни, когато го поискат. Да се подготвят за този разговор внимателно и да не отстъпват. Да изразят себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
brasnem bez sapun sas vasite pickenski stati hora nagli i bez rabota moje da stoyay i da se cudyat kakvi idostini i intrigi da sazdadat ne ste hvanete monco za grezdeya gotato si mislyat ce nekoi im verva
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простотии.
3
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
skadkis zvankas i govorim taka na statii nema rezoltat ok islisni maimondjulaci neste
2
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
znaees li kakvi versi ste ti dam akote gepna a pucooo samo blla na stati nisto pivece idoceta bre ama dobre ce ste vie inace ste puknem ot skyka a ne sme dlajni na nikoi nisto da zayavyavame
1
0
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 1 година
Брус сланина и дамаджана с червено вино.