Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп
30 яну 2023 23:20, Ивета Иванова
5
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/vvvita

Овен

Отношенията с любимия човек изведнъж може да се окажат хладни, враждебни и лишени от тръпка. Не мислете как да му/й отмъстите или привлечете вниманието. Помислете дали собственото ви поведение не е в дъното на ситуацията, съсредоточете се върху чувствата, желанията и действията си. В тях е скрит отговорът на загадката. За необвързаните предстои интересно, но краткотрайно запознанство.

Телец
 
За представителите на вашия знак търпението е характерно качество, но през тази седмица може да сте доста раздразнителни без сериозни причини. Опитайте се да не си изливате негативните емоции върху любимия човек. Най-вероятно той/тя ще почувства тревогата и ще се опита да ви успокои. Приемете го с прегръдка и благодарност, не са много хората, които получават съчувствие в труден момент.
 
Близнаци
 
Чувството ви за хумор понякога излиза извън рамките на добрия тон. Обмисляйте внимателно шегичките, отправени към любимия човек, защото разстоянието между усмивката и сълзите е само няколко сантиметра. На „свободните сърца“ няма да им се наложи да търсят любовта през тази седмица, тя сама ще ги намери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Б.Б. преди 1 година
Аз ще ходя на гости в Симитли.