Сезонът на Овена е тук, ето какво ви очаква

Вижте прогнозата
22 мар 2023 17:45, Ивета Иванова
3
Сезонът на Овена е тук, ето какво ви очаква
Снимка: iStock/Allexxandar

 Сезонът на Овена настъпи на 21-и март и ще продължи до 20-и април. Той винаги се свързва с новото начало - идва пролетта, Овенът е първият знак в зодиака - започва новата астрологична година. Заредени сме с енергия и сме готови да действаме. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец имат най-много късмет през периода. А за кардиналните знаци Рак, Везни и Козирог периодът ще е напрегнат. Ето какво да очаквате, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Техният сезон е и имат късмет. Перфектното време от годината да поправят нещата, да внесат свежест и нещо ново, да подобрят начина си на живот. Да помислят какво искат, кого желаят и къде искат да отидат. Да разберат това, да направят план и да действат - ще имат успех.
 
Телец
 
Преди да започнат нещо ново, трябва да се справят с всичко, което е на дневен ред в живота им сега. През месеца стигат до заключения, намират решения и продължават напред, оставят миналото. Бивши гаджета могат да се появят в живота им, но да не се стресират. Това е шанс да намерят завършека, който търсят.

Близнаци
 
Чувстват се по-популярни от всякога! Познатите им стават най-добри приятели, намират нови дружки постоянно и всички погледи са вперени в тях. Това много им харесва. Нека се наслаждават на живота под светлините на прожекторите. Сезонът на Овена им носи много забавления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари