Нова астрологична година, ето какво ви очаква

Вижте прогнозата
23 мар 2023 19:45, Ивета Иванова
7
Нова астрологична година, ето какво ви очаква
Снимка: iStock/Galeanu Mihai

 Сезонът на Овена дойде на 21-и март, а той е първият знак в зодиака, което значи, че сега започва и новата астрологична година. Тя съвпада с идването на пролетта. Време е за ново начало, свеж старт, хубави промени и повече смелост. Ето какво да очаква всяка зодия от новата астрологична година, според "Elite Daily".

Овен
 
Започва техният сезон и те поемат инициативата, вниманието е върху тях. Тази огнена енергия, инициативността, активността - това са неща, които не са нищо ново за тях. Но сега Овните се чувстват още по-заредени с енергия, след последните няколко месеца. Време е да се захванат с целите си, да се отдадат на страсти и хобита, на проекти, да бъдат независими. Само да внимават да не се захванат с прекалено много неща. Вдъхновени са и стават център на внимание, което обичат.
 
Телец
 
При тях на фокус излизат изолацията, самотата, интроспекцията. Ще действат, но зад кулисите, докато са сами. Телците са хора, които винаги изглеждат спокойни, хладнокръвни, съсредоточени и дипломатични. Но в следващия месец показват една черта на характера си, която хората рядко виждат. Те стават импулсивни. Нека се погрижат за себе си, да си отделят време, дори да се изолират от света. Да правят това, което искат.

Близнаци
 
Приятелствата и съюзите излизат на показ при тях, като там ще има промени и съживяване. Близнаците се страхуваха да поемат инициативата, когато става дума за създаване на нови контакти, но сега няма да е така и ще действат. Може да станат лидери или водачи на определена група. Околните ще ги търсят доста по-често за съвет и насоки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Пак Телето е на почит, а що така
1
1
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 1 година
Не ме видиш ли?:)))