Хитови тенденции при парфюмите

Ето кои са те
31 май 2023 22:09, Ивета Иванова
2
Хитови тенденции при парфюмите
Снимка: iStock/Photology1971

 Когато става дума за перфектната визия, много хора се интересуват от тенденциите и ги следват. Следят какво е модерно в грима, при аксесоарите, прическите, маникюрите, кои тоалети и цветове са хит. Но парфюмът често остава в сянка, когато говорим за тенденции - трудно е да се опише кой аромат е актуален, а и при него наистина е въпрос по-скоро на вкус, а не на трендове.

Обикновено, всяка дама има свои любими парфюми, на които залага, според повода, а не според това какво е модерно.
 
Все пак, от американския"Cosmopolitan" издават кои аромати са много актуални и хитови сега. Вижте някои от тях.

Носталгични летни миризми
 
Явно, защото времето се затопля и лятото е на прага ни, сега са хит парфюмите, които напомнят на лятото, безгрижните топли дни, детството. За горещините е наистина подходящо да носим по-лек, свеж и игрив парфюм, а не с прекалено тежък и натрапчив аромат. Нещо, което ни напомня на хубаво прекараното време, летните забави. Става дума за аромати, напомнящи на сладолед, плаж, крайбрежие, черешови есенции, слънце. Така че - залагайте на сладникави, но и свежи парфюми.

Модерни флорални парфюми
 
Флоралните мотиви са хит при дрехите, аксесоарите, бижутата и банските сега. Явно това важи и за парфюмите. Но не става дума за ретро флоралните парфюми - роза, свежи цветя, миризма на прясно окосена трева, дръвчета или класически цветя. Говорим за смесване на миризми и експерименти с неочаквани и нестандартни цветя, както и други видове растения, плодове. Така сме наистина различни. Например, комбинация от роза Дамасцена, касис и матча. Друг добър вариант е перуника в комбинация със смокиня. Хит е още цветето тубероза в комбинация с чушка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари