Пълнолуние в Стрелец на 4 юни - разрешаваме трудности

Пълнолунието в Стрелец е за комуникация, отношения
2
Пълнолуние в Стрелец на 4 юни - разрешаваме трудности
Снимка: Pixabay

На 4 юни ни очаква пълнолуние в знака на Стрелец. То ще ни предложи точното количество баланс и стабилност, приключения и забавление. Можем да впрегнем енергията на това пълнолуние, като отделим време за почивка и любими занимания. Това лунно събитие ще ни покаже от какво имаме повече нужда в живота си точно сега.

Ако сме отлагали някакви неща или сте сме чувствали мързеливи, може би имаме нужда от повече структура и време, за да се ориентираме към приоритетите си. Ако сме работили усилено и се чувствате много уморени, може би имаме нужда от повече време за удоволствия и почивка. Балансът във всичко ще бъде ключов по врем на това пълнолуние.

Таро карти за юни за всяка зодия

Зодиакалният знак Стрелец е представен от кентавър с лък и стрела. Стрелата е изстреляна с голяма прецизност, но след като напусне лъка, има толкова много фактори, които ще повлияят къде ще падне. Понякога е неясно, но друг път може напълно да пропусне целта.

Когато имаме пълнолуние в Стрелец, това е добра възможност да помислим в каква посока сме насочили стрелата си. Дали тази посока е добра за нас? Дали влагаме енергията си там, където наистина е необходима?

Сега има възможността да използваме вибрациите на това пълнолуние, за да разберем къде искаме да насочим стрелата си. Това е добра възможност да прецизираме енергията, емоциите си и посоката, в която сме избрали да ги инвестираме.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
кога преди 10 месеца
хората ще спрат да пречат в квартал Св.Троица и да запушват булеварда !? Не помагат с нищо ,напротив стават досадни..