Като в приказките: Принцесата на Йордания се омъжи

Едно от събитията на годината
7 юни 2023 09:22, Иванка Гъркова
11
Като в приказките: Принцесата на Йордания се омъжи
Снимка: БГНЕС

Модерна пепеляшка. Така нарекоха Раджва ал Саиф, която мина под венчило с престолонаследника на Йордания.

След като първо се появи с дълга бяла рокля с асиметрично деколте на Elie Saab, новата принцеса я смени след това с модел, който сякаш е излязъл от приказките.

За вечерния прием снахата на кралица Рания и крал Абдула II се появи с обемна бална рокля на Dolce&Gabbana. Тя бе с къс ръкав, сърцевидно деколте и ефектни флорални декорации. И бе комбинирана с бели оперни ръкавици на ръцете. На главата ѝ се виждаше нейната диамантена тиара, с която излезе по-рано пред йорданския народ, както и изящните ѝ обеци под формата на висулки.
 
Над 1 700 души бяха гости на двойката, която сключи религиозен брак в двореца Захран. Специално за тях е имало програма с изпълнения на националния оркестър, местни и религиозни изпълнители, танцови групи и други.
 
След тържествата, споделени с народа, е последвал сватбеният прием в двореца Ал Хусейния. За него всички са сменили тоалетите си. Включително и майката на младоженеца – кралица Рания, която облякла бежова рокля, за да замени елегантната черна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Гадна сура преди 10 месеца
При арабките няма такова нещо като свърших, айде стига толкоз пък ако решиш да хитрееш под предтекст че си се изморил те възскачва и те язди докаго не ти окапе корнишона. На тая бих и разтропал ауспуха ако ми се помоли
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С други думи, оженил се е принцът на Йордания, а не принцесата. Принцесата на Йордания Иман се омъжи наскоро. Булката на снимката не е принцеса по произход. Може би става такава едва след като се е омъжила за престолонаследника, не знам какви са обичаите там.
6
1
 
5
 
! Отговори
Ай ся, преди 10 месеца
Иванка мисирк/та откъде да знае кой точно е минал под венчило и кога. :))))) Имайте съчувствие, да не би да е лесно да се живее с кухо пространство между ушите :)))))
5
2
 
5
 
! Отговори
Прозтаг преди 10 месеца
Голям пpaз, сутрин като се изтpoпа и нейното cмъpди!
4
0
 
16
 
! Отговори
аз преди 10 месеца
По-точно ожени се принцът на Йордания.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ехааааа след седмица се сетихте да драскотите по темата. НЕкой се е събудИл?
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 2 Долна монархическа подлогоооо! Крия се в сенките, но пушката ми е винаги вдигната към злите хора и в удобен момент се удря! Так ащр се изчисти света от тиранията!!!!!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Наследница на изетнически род, изградил властта си на базата на съшзи, кръв и трупове! Тиранин, убиващ хората и надеждата! А вие ... Виеним се радвата! КАК МОЖЕ!