"У дома" грабна най-много родни киномани през уикенда

Лентата е гледната от над 23 хил. души
1 апр 2015 08:49,
1
"У дома" грабна най-много родни киномани през уикенда

Създадената по книгата на Адам Рекс анимация "У дома" е най-гледаният филм за миналия уикенд, сочат обобщените данни от киносалоните у нас.

Разпространяваната в триизмерен и двуизмерен формат история за извънземния Ох и тийнейджърката Тип, които трябва да спрат номадската извънземна раса Буув, е гледана от 23 247 души и има 216 520 лева от билетите им за първите три дни на екраните.

"Пепеляшка" е на втора позиция след 17 дни на екраните у нас. Новият преразказ на класическата история по Шарл Перо и братя Грим под режисурата на Кенет Брана е гледан вече от 75 252 зрители и има 563 571 лева приходи.

На трета позиция сред най-гледаните филми у нас е "Фокус" с Уил Смит и Марго Роби. Драмата за професионален измамник, стажантка в занаята му, влюбването, раздялата и повторната им среща, е гледана от 34 849 зрители и има 315 151 лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

Четвърто място е за "Дивергенти 2: Бунтовници". Създадената по втория роман на Вероника Рот приключенска история с Шейлин Удли, Тио Джеймс и Кейт Уинслет е гледана от 19 324 зрители и има 154 275 лева от билетите им за десетте дни на екраните у нас.

Премиерата от миналия уикенд - "Съседското момче" с Дженифър Лопес и Райън Гузман е на пета позиция. Трилърът, чийто сценарий е писан от Барбара Къри - бивш прокурор в Лос Анжелис в отдела за тежки престъпления и разказва за параноичния обрат на връзката между разведената учителка Клеър и съседът тийнейджър Ноа, е гледан от 2 919 зрители и има 24 827 лева от билетите им за трите дни на екраните у нас.

Шести по ред е "Стрелецът" с Шон Пен. Екшънът по романа на французина Жан-Патрик Маншет отпреди 34 години, в който бивш агент на правителствена служба трябва да спасява себе си, когато бившите му работодатели се опитват да го отстранят, е гледан от 6 300 зрители и има 53 184 лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

На седма позиция е музикалната драма "Дани Колинс". Филмът с Ал Пачино и Кристофър Плъмър за историята на рок-певеца Дани Колинс е гледан от 1791 зрители и има 16 729 лева приходи за трите дни на екраните у нас.

Осмо място сред най-гледаните филми у нас е за "Спондж Боб: Гъба на сухо". За месец и половина историята на популярния телевизионен герой, пренесена върху големия екран е гледана от 97 013 зрители и има 850 029 лева от билетите им.

На девета позиция е "Kingsman: Тайните служби". Филмовата история по известния комикс "Тайните служби" на Марк Милър и Дейв Гибсън с Колин Фърт и Тейрън Еджъртън в главните роли, е вече шест седмици на екраните у нас, като е гледана от 69 314 зрители и има 584 604 лева приходи.

Десети по ред сред най-гледаните филми е "Среднощно преследване". Екшънът с Лиъм Нийсън, Ед Харис, Винсънт Д`Онофрио и Джоел Кинаман е гледан от 16 987 зрители и има 131 405 лева приходи за 17-те дни на екран у нас. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: статистикау домакино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стискам им палци, дано спрат номадската заплаха!