Амбър прости на Деп. Разделят се като приятели

Излезе обаче историята за "кърваво" писмо от Джони
17 авг 2016 11:37, Петя Славова
12
Амбър прости на Деп. Разделят се като приятели
Снимка: Reuters

Може би с щастлив край приключва сагата между Джони Деп и Амбър Хърд. След доста сложни отношения помежду им, двамата официално си стиснаха ръцете и решиха да се разделят като приятели. Двойката е постигнала споразумение за развода си, съобщава Асошиейтед прес.

Източник, запознат със случая, но пожелал анонимност, твърди, че Хърд е оттеглила обвиненията срещу Деп в домашно насилие и че издадената срещу него временна ограничителна заповед е отменена.

Още по темата

Джони Деп от своя страна се е съгласил да изплати на Амбър Хърд приблизително $7 милиона.

Актрисата подаде молба за развод през май след продължил 15 месеца брак и броени дни след това си издейства ограничителна заповед, припомня агенцията.

Разделените съпрузи са направили съвместно изявление, в което се посочва, че отношенията помежду им на моменти може да са били обтегнати, но винаги са ги свързвали добри чувства.

Хърд и Деп са изтъкнали, че никоя от двете страни не е отправяла фалшиви обвинения към другата с цел извличане на финансови облаги.

В заключение Амбър Хърд е пожелала всичко най-добро на Джони Деп за в бъдеще и е заявила, че ще предостави за благотворителност част от парите, които ще получи при развода.

Но малко преди това да се случи, актрисата бе показала в съда ужасяваща снимка с ранен пръст на съпруга си. По думите й, звездата от "Карибски пирати" в пристъп на ярост си е отрязал върха на пръстта, за да напише името на жена си и това на актьора Били Боб Тортнън. С това Джони твърдял, че има афера между съпругата му и колегата им – бивш съпруг на Анджелина Джоли. Инцидентът станал през март 2015 г - около месец след тяхната сватба, пише TMZ.

Актьорът разбил няколко бутилки като счупил прозорец, а стъкло порязало пръста му. Джони бил под въздействието на опиати, по думите на Хърд и той смело смесил кръвта си със синя боя и написал на огледалото името й и това на Торнтън.

Тя също така съобщава, че на Деп е била оказана помощ чак 24 часа след произшествието и се наложило да използват кожа от ръката на актьора, за да зашият пръста му.

Фотографията на палеца на Деп и изписаното огледало ги има в материалите, които се смятат за доказателство за домашно насилие, отбелязва още TMZ.

Също така били приложени снимки, на които се вижда как двойката се връща в Австралия и се качва в частен самолет, а Деп е увил пръста си в шал. Според източник на изданието, Амбър никога не е имала сексуални отношения с Торнтън, а всъщност Деп често я обвинявал, че спи с други мъже докато те са били заедно.

Явно, това недоразумение остава в миналото и Амбър и Деп скоро ще заживеят спокойно и разделени един от друг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бат Джони добре ли си ? В ред ли си ? Горната глава може да мисли колкото долната май !
10
0
 
3
 
! Отговори
Mistur Dep преди 7 години
...alooo,brazilciTI...,taz ste se okaze po-kradliva kamIrierka ot vsickitI brazilsi kamIrIerkI na kvadraTT...:))
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледах видео от TMZ и пича наистина има проблеми с гнева. Блъска, крещи, а тя го пита "какво има?". Добър актьор ама явно е нервак.
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
7 000 000 причини в зелено за да му прости! Горкия Джони Деп, другия път предбрачен договор за да няма "прошки". А това кифле заработи супер добре - за около година и малко 7 млн.!
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да, простила му е срещу 7млн долара. За толкоз пари и на още 20-тина можеше да прости тая кифла
6
3
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
7 милиона в Холивуд са нищо, ще издуха 6 милиона за една яхта и още 1 милион - за едон парти и ще свършат парите. А всичик вече я знаят каква к----а е.
5
5
 
10
 
! Отговори
az преди 7 години
Ловко уруспе , с лекота измъкна 7 милиона
4
4
 
9
 
! Отговори
Тото 2 преди 7 години
Тоз Деп излезе мноооого простичко парче. *** то му личеше малко от преди
3
0
 
12
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
едно е 7, друго е 200 ;)леко се размина Деп
2
0
 
11
 
! Отговори
По правилно преди 7 години
би било да се напише Деп плати на Амбър, разделят се като приятели :)
1
1
 
9
 
! Отговори
Sando преди 7 години
Tova jena kakvoto izmisli, nikoi drug ne moje da go izmisli.