Маските падат във втори сезон на "Откраднат живот"

Сериалът тръгва тази вечер от 21.00 часа
13 сеп 2016 13:44, Петя Славова
9

Снимка: Нова тв

"Маските падат в буквалния и преносния смисъл, героите ще търпят огромно развитие", каза сценаристът на "Откраднат живот" Христина Апостолова. Вторият сезон на сериала тръгва тази вечер от 21:00 часа по Нова тв.

От него ще видим как персонажите, които са живели в лъжа в първия сезон, научават истината и ще трябва да се справят с нея. Ще станем свидетели как тя повлиява на живота им, на действията им. Покрай тези новости, голяма част от образите ще претърпят развитие. Най-силно това ще се види при героинята на Мария Кавърджикова.

Продуцентът Евтим Милошев обясни, че продукцията е заснета  със средствата на киното, които са решаващи за качествена визия на сериала. Екип от над 200 души стои зад реализацията му, а до момента са заснети над 3360 сценарни страници, участвали са 6 режисьори - за трима от тях "Открадант живот" е дебют, а в снимачния процес са се включили 427 актьори.

"Ако снимахме на лента, щяхме да сме използвали над 900 000 метра", тази интересна статистика предостави продуцентът и сценарист на сериала Иван Спасов - син на оператора Радослав Спасов.

Екипът на филма посрещна днес и фенове на сериала в МБАЛ "Св. Кирил". Актьорите влязоха отново в ролята на лекари, коментирайки любопитни моменти от продължението на филма.

Сред новините, които екипът обяви, е и заснемането на видео към песента на дует "Авеню" – "Лъжа", която ще бъде част от новия сезон.

Един от най-интересните и забавни случай, развили се в МБАЛ "Св. Кирил" ще бъде представен от двамата големи български комици -  Марин Янев и Стефан Мавродиев, които ще въвлекат персонала на болницата в поредица колоритни случки.  

"Ще има големи обрати, любов, конфликти, при всички положения, ще сте залепени за екрана", обясни Деси Бакърджиева. И въпреки че вече познават добре персонажите си, предизвикателствата пред актьорите не спират, разказа и Янина Кашева. "За героите се откриват нови провокации, които пък ги карат да покажат нови черти от характера си, които и те не подозират, че съществуват. Именно това е интересното за мен. Намирам го за адекватно с човешката природа. Животът винаги е бил по-дълбок и интересен от нашето въображение", каза пред Dnes.bg тя.

Актьорът Александър Алексиев, който партнира и на баща си Стоян Алексиев в сериала също сподели пред Dnes.bg, че участието му е вълнуващо, но и доста трудоемко.

"Няма лесно, защото ако си помислиш, че си схванал героя, може да се подхлъзнеш и да избягаш от верността на образа. За подготовката за тази роля, той е присъствал на няколко истински операции. И типично по "лекарски" не му е прилошало, а дори напротив – поискал да си хапне пилешко филе.

Актьорът е бил зает през цялото лято, тъй като освен сериала е имал и други участия. Все пак е успял да отдели 3 дни, за да отиде на почивка с половинката си Яна Титова и дъщеричката им на южното Черноморие, където имат каравана. Двамата все още не са официално семейство, но пък вече са сгодени. "Тя още не вярва", каза Александър Алексиев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
филма е прекрасен, интригуващ и различен от другите български сериали, фабулата, актьорския състав, всичко ми харесва.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
един сериал се прави трудно и с пари, а този има доста кино в него, трябва да оценим това
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стават сериалите, честно казано ги предпочитам пред латиното или турските
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези така наречени модерни сериали, са толкова еднотипни, монотонни и скучни, че човек се чуди това ли е нивото на българските кинаджии и въобще цялата гилдия. Човек има чувството че гледан един и същи сериал.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само първият епизод гледах и се отказах. Не ме грабна. Ако небеше български щяха да го прекратят още в първите епизоди от сезоно и нямаше да успеят да излъчат целият сезон.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според тебе ще се прави ли втори сезон на сериал , ако не се гледа и е с нисък рейтинг ? " Откраднат живот " е един от най-успешните български сериали.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха, имало хора гледащи български сериали, колко трогателно, всеки ден откривам нещо ново !
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добра идея, сериалът става и актьорите играят добре
1
2
 
10
 
! Отговори
Пипипи преди 7 години
Голям фен съм на сериала. Дано и втория сезон да е качествен като първия.