Пънкарски неволи и в "Момичето, което разтури стършеловото гнездо"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 7 окт 2016 11:12 | 7 окт 2016 08:56, Петя Славова
2
Пънкарски неволи и в "Момичето, което разтури стършеловото гнездо"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Историята на пънкарката Лисбет  Саландър (Ноуми Рапас) продължава и в третата част от трилогията на Стиг Ларшон "Милениум“.

В "Момичето, което разтури стършеловото гнездо“, героинята е изправена пред нови перипетии. От една страна те са свързани със семейството й – чудовищният й баща (българският актьор Георги Стайков) и брат й, обладан от фашизоидни идеи,  които писателят  Стиг Ларшон и нищи и в предните две части.

Действието в третия филм започва там, където свършва втория епизод. Лисбет  е жива след куршум в главата, преодоляла  е ужаса от социалните работници с фалшив морал и е готова да довърши започнатото като изчисти миналото си. Пънкарката  сваля маски на личности, уважавани от обществото, а всъщност криещи доста тъмни черти.

На режисьорския стол отново сяда Даниел Алфредсън, който снима и втората част от "Милениум“. До този момент Дейвид Финчър е направил римейк само на първия филм, който кръсти "Мъжете, които мразеха жените“, а главните роли  повери на Даниел Крейг и Руни Мара.

Гледайте "Момичето, което разтури стършеловото гнездо“ от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
??? преди 7 години
Който е писал статията здраво се е объркал. Първият филм тази телевизия го е разбила на три части, както и другите два филма, и сега ще гледаме третата му част, а не третия филм, както пише тук. И защо намесва американския вариант? Сега гледаме шведския, който по мое мнение е по-добър.