Асен Блатечки режисира Майкъл Медсън в "Бензин"

Продукцията ще излезе през пролетта на 2017 г.
28 дек 2016 19:38, Петя Славова
11
Асен Блатечки режисира Майкъл Медсън в "Бензин"
Снимка: архив, Булфото

"Много екшън, скорости и любов могат да очакват зрителите в най-новия български филм "Бензин", разказа Асен Блатечки.

Актьорът сподели подробности за своя режисьорски дебют, който съвпада и с голямата му страст – високите скорости, съобщава Нова тв.

Подробности за съвместната си работа с Блатечки разказа и режисьорът Катерина Горанова. В зрелищните каскади и страстни сцени зрителите ще видят Асен Блатечки, Калин Врачански, Пламен Манасиев, Снежана Макавеева, както и звездата от "Глутница кучета" Майкъл Медсън.

Най-новият български филм е с премиера през пролетта на 2017 година. Филмът се сравнява с "Бързи и яростни", но според Блатечки българската история е по-стойностна. "Не може да се мерим с техните коли и пари, но може да се борим с креативност, чувственост и емоции.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
мани мани преди 7 години
Завалията Медсън, готин пич и актьор, а да изпадне дотук. Добрите не прокопсват, факт! Гледах "трейлъра" - единствено той стои автентично сред недоразуменията останали. Та въпроса е ЗАЩО българските актьори са толкова изкуствени-в НАТФИЗ с оценки от матурата по физическо ли влизат, що? Такива изкуствени кифли и *** никъде другаде не се намират-сигур и в афганистанското кино. Що така? 99% от българското кино не става за гледане.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като му знам ролите и еднотипната игра, представям си и "режисьорския дебют"... кажете на кой да платя, за да не се случи това недоразумение...
7
1
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 7 В нея роля ми биеше като във филма "Взвод"... не толкова изпипана.Иначе за мен друг голям филм от младостта на Чарли е Уолстрийт.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Асен ми хареса последно в българският филм Съдилището. Много силна роля поне за мен
5
0
 
0
 
! Отговори
пак до Атакист преди 7 години
Братче, а какво ще кажеш за Cadance, за мене това е супер филм, там играят Чарли, баща му, и Лоурънс Фишбърн (от матрицата), страхотен филм също !!!
4
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
До 1Като оставим иронията ти настрана, Майкъл Медсън за мен има една велика роля! Във филма "Beyond The Law", където го играеше главатар на банда рокери, а в този филм прави впрочем и най-великата си роля Чарли Шийн! Тогава бяха млади на по 27- 34 години, сега са едни деградирали торби от разни пороци за съжаление, където стават само за филми, като на този на Асенчо!
3
1
 
2
 
! Отговори
до една преди 7 години
Абе видинско ****етина, аз и мам повече пари от тоя ***, а той е пълен *** :). Няма ги вече актьорите от едно време, какво му се кефиш. Само заради парите и мотира ти е , признай си :). Леки жени сте, целия свят го разбра. Ако знаеш в един форум какво говореха за българските жени...даже мене ме хвана срам , че съм българин. *** ...ти си знаеш...
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименОстава му само и Ники Илиев
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям късмет извади г-н Медсън. Първо Тарантино, а сега и Блатечки!!!