Момичетата на Бонд му влияят лошо

Заради тях агент 007 пуши пасивно
17 яну 2017 12:07, Петя Славова
5
Момичетата на Бонд му влияят лошо
Снимка: А плюс филмс

Джеймс Бонд отказа цигарите преди 14 години, но продължава да е изложен на рисковете от тютюнопушенето главно заради лошите навици на многобройните му сексуални партньорки, предаде АФП, позовавайки се на новозеландски учени.

Авторите на изследването Ник Уилсън и Ан Тъкър искат с него да привлекат вниманието не само към рисковете за здравето на легендарния шпионин, но и за хората, които се вдъхновяват от него. Те правят изводите си на базата на 24 филма за Джеймс Бонд.

Тютюнопушенето във филмите за Джеймс Бонд продължава да е проблем от гледна точка на общественото здравеопазване заради голямата им популярност. Макар и самият супершпионин да отказа цигарите още след филма "Не умирай днес"от 2002 г., здравето му продължава да е застрашено, защото много от момичетата му пушат. Рискът все пак намалява заради краткостта на тези връзки.

Джеймс Бонд пушеше много във филмите от 60-те години на миналия век. Имаше дори шпионски инструменти, скрити в цигара. Димът във филмите за него намаля с времето заради общественото неодобрение. Момичета на Бонд обаче още пушат, като във филма "007 Координати: Скайфол" от 2012 г.

Лошият навик на Джеймс Бонд не съответства на демонстрираната му добра физическа форма, но е в унисон с изпълнения му с рискове живот. Освен че бяга от куршуми и преследвачи, агент 007 пие много мартинита и често шофира прекалено бързо, а някои от любовниците му са се опитвали да го убият или заловят, подчертават авторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Джеймс Бондцигари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 7 години
Големи глу пос ти.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новозеландски ***.
3
1
 
5
 
! Отговори
батмана евгени минче преди 7 години
следващият зрелищен Бонд- кара бавно своя хибрид, не пие, не пуши и пипа жените само с ръкавици, внимава, не скача от високо или не тича защото може да се нарани
2
0
 
9
 
! Отговори
Проф.Мермерски преди 7 години
И на мен ми влияят лошо. Теснее ми панталона.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичетата на Бонд му влияят лошо...geIYvete v a ataka...