Глезят номинираните с "Оскар" с кошници за $100 хиляди

Подаръците – от диамантени огърлици до кленов сироп
23 фев 2017 15:30, Петя Славова
2
Глезят номинираните с "Оскар" с кошници за $100 хиляди
Снимка: архив, Reuters

Номинираните за награди "Оскар" тази година ще получат кошници с подаръци на стойност 100 000 щатски долара, съобщи Контактмюзик.

Фирмата "Distinctive Assets", която осигурява подаръците, предвидили пътешествия, СПА процедури и безплатни престои в хотели за звездите.

В кошниците са включени 3-дневен престой в "Лост коуст ранч" и едноседмична ваканция в "Голдън дор спа" в Калифорния, 10 тренировки с треньора на знаменитостите Алексис Селецки, подложки за сядане срещу целулит.

Звездите ще получат също тоалети, шоколадови бонбони, персонализиран комплект пастели, дамски чанти и лични сомелиерски принадлежности за дома.

Кошниците, които ще получат актьори като Ема Стоун, Никол Кидман, Райън Гослинг, Дензъл Уошингтън, Вайола Дейвис и Дев Пател, ще съдържат още комплекти за поддържане на ходилата, орехи, кленов сироп и диамантени огърлици, пише БТА.

Най-странният от подаръците, но вероятно най-полезният, е обучение по кардио реанимация, която ще помогне номинираните знаменитости да спасят човешки живот, ако попаднат в критична ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Схемата преди 7 години
***
1
1
 
11
 
! Отговори
SS преди 7 години
Скапана помпозия ...