Романтика на тавана на Кристен Дънст

Луксозна звездна мансарда точно под звездите
28 фев 2017 21:34, Екип на Tialoto.bg
4
Романтика на тавана на Кристен Дънст
Снимка: Variety.com

Американската актриса Кристен Дънст е женена за актьора Леси Племонс, познат ни от военната фантастика "Бойни кораби". Двамата са заедно от година и вече търсят своето ново жилище, в което да изградят семейното огнище. Но за целта трябват средства.

От 2007 г. насам тя се опитва да осребри луксозното си студио, разположено в центъра на Ню Йорк. Скъпият тавански апартамент се появи преди 10 години на пазара за имоти на цена 3 милиона долара, но после изчезна. Това стана, защото тя реши да го пусне под наем.

Доскоро наемателите са плащали рента от 12,5 хиляди долара. Наемът изглежда няма да стигне за изплащане на ново жилище, поради което Кристен го върна обратно на пазара. Новият етикет е за 5 милиона долара.

Нюйоркското студио разполага с разгърната площ от 170 кв. м. Върху тази отлична квадратура са изградени 2 спални, 2 бани, една страхотна всекидневна, кът с библиотека и комбинирана кухня с трапезария.

Имотът съблюдава стиловата рамка на интериорната тенденция 2016-2017 година, която следва комбинацията от ретро и индустриален стил. Това е едно модерно жилище, подходящо за ценителите на специфичния нощен уют – магията на сенките, чарът на блещукащия град в далечината, романтиката на дизайнерската мека мебел.

Прозорците във всекидневната разкриват чудна гледка към небостъргачите на мегаполисния град. Стандартни червени тухлички се явяват като основна текстура за стените на студиото. Спокойно може да се каже, че това е дом, излязъл от комиксите "Марвел".

Разгледайте дома на спайдърменката Кристен Дънст в галерията на Tialoto.bg

Автор: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: таванКристен Дънст
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е Кристен, а е Кирстен, не е Леси, а е Джеси... Някой проверява ли изобщо статиите или ги карате на ишлеме?
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ибаcи кичозната безвкусица, един ци.гански коптор има по-стилно излъчване ... 5 милиона долара - ще се гръмна
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кристен..... е добре сте.