Сблъсъци между полиция и протестиращи край Гоце Делчев

Трети ден земеделски производители и животновъди си искат парите по САПАРД
17
Сблъсъци между полиция и протестиращи край Гоце Делчев
Снимка: БГНЕС

До сблъсъци между протестиращи и полиция се стигна край гоцеделчевското село Господинци.

Трети ден земеделски производители и животновъди протестират на пътя Гоце Делчев – Разлог.

Причината за неподчинението са неизплатени субсидии по програма САПАРД, съобщи председателят на инициативния комитет на протестиращите животновъди от района Иван Кафалов.

От община Гоце Делчев са разрешили мирен протест на фермерите, но категорично са забранили шосето до Разлог да бъде блокирано.

Въпреки това бе направен опит да се затвори пътя със земеделска техника и автомобили. Това е наложило намесата на полицията, която е предотвратила опитите на фермерите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
ton40 преди 15 години
Ne bate ne piat zaedno,a jena my,zatowa go darzi
15
0
 
0
 
! Отговори
pеруi преди 15 години
Полицията бие и после образува дела за едро хулиганство,има един полицаи Огненски до сега е пребил 5-6 4овека . МВР Благоевград го пази защото пие заедно с началника си
14
0
 
0
 
! Отговори
B преди 15 години
абе мом4ета протестиражти , така не с прави ----- вземете стоманизирани пирони за ел инсталажия /50 милиметра / Ве4ерта ги вземате и на пьтя в редица ги забивате - след това сьс клежти им отрязвате главите и си ходите ! На другия ден си гледате сеира и елате да ми се похвалите ако минават коли / без каруци естествено/ ! Като се раз4уе пьлен блокаж на пьтя
13
0
 
0
 
! Отговори
AgReS1VeN преди 15 години
Това е живата истина за българите за съжаление ''Не сме народ, а ***...'' , и в Италия е така, щом искат нещо а то не им се дава се вдигат всички на протест и неспират до като не бъдат удовлетворени исканията им.Но в наща мила родина за съжаление не е така :-(
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ченгета, не ви ли е срам?тези хора ви хранят! А в същото време, когато *** ревяха смърт на българите (предполагам са имали предвид в това число и турците), нищо не направихте.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Преди много години пътувам служебно от Гърция за България.Национална стачка на зърнопроизводителите.Магистралата 2километра блокирана.Спрени плътно една до друга трактори, комбайни, камиони, стотици!Всичсо със спаднати гуми и спряно неудобно.Плътна тапа на магистралата.Полицията няма техника да я разчисти.На втория ден оправиха цените, Гърците сами запалиха техниката, напомпаха гумите и се прибраха по-живо, по -здраво.Ставаше дума за намаление с една две стотинки на килограм, обърнато в Български пари.Ако се вдигнат всизки земеделци, от цялата страна, те са повече и от армия , и от полиция взети заедно.А като знаем всички как се организира снегопочистването, ясно Ви е как ще се ортанизира разчистване на 500 трактори и комбайни от магистралите.Но"Не сме народ, а ***..."Национален герой-Бай ***, а национална черта на поведение последните 15 години-Поп Кръстю....
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
съзнание братям това ни трябва не септември сега
9
0
 
0
 
! Отговори
chovek преди 15 години
Dokato glasuvame po edinno i izlizame po 100-200 choveka nikoi ot skapanata troina koaliciq nqma da ni obarne vnimanie.Koi podkrepi uchitelite,miniorite,pensionerite,onko ili diabetobolnite ili pak taksimetrovite schofiori,Nikoi.Hora trqbva da izlezem vsi4kite a kakvoto iska tova da stava ina4e malko po malko troinata koaliciq 6te ni zatrie.Vijte kakvo pravqt v Germaniq,Franciq ili kadeto i da e po cevilizovaniq svqt.Silni sme samo zaedno.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Докато беше министър-турчин,турчин-министър нямаше протести.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ПРави ми впечатление,че протестират хора само от зони на влияние на дпс. Поправете ме ако греша.кКакво ли са намислили отново?Преди години по подобни начини провалиха продажбата на тютюневия монопол-сега ще го продаваме за жълти стотинки.Сигурен съм,че има користни потбуди в протестите-ще видим.
6
0
 
0
 
! Отговори
Вени Ф. преди 15 години
Все по-вече се превръщаме в една мракобесна полицейска държава,става страшно !
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
e това ве4е дразни пращаите в Европа да видят как полиция бие беззащитни хора ... върнахме се векове назад.... ами тия хора дето оставиха живота си за да я има българия....
4
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
ето затова хората са казали: всички ченгета са копелетаа
3
0
 
0
 
! Отговори
член 11 преди 15 години
Управляващата тройна копулация от мирни протести и цивилизовано гражданско поведение не разбира. Щом не ги плашат с техните методи, от нищо няма да се замислят. Фактът, че сам "президента на всички българи" е свръхполитизиран комунист и скърца със зъби, от висините на поста си, срещу представляващите електората от не негови партии депутати , да си налягат парцалите и да не се пробват повече да протестират парламентарно , изчерпва нуждата от каквито и да е залитания към законното и цивилизовано гражданско контролиране на властниците и отчитането им пред суверена . Полицията се връща в политически застъпващите се за столетницата структури, а върховенството на конституцията е в непрекъснато потъпкване.Вж. " Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм.(2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна."
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a ti q prosti policai o6te ne mogat da razberat koi gi hrani
1
0
 
0
 
! Отговори
йордан преди 15 години
Абе какво да правят ,че да могат да ги чуят тези глухари от тройната ламя. Не само те цялата на протест.докато ги изгоним.