Ген. Борисов се срещна с футболни фенове

На срещата са присъствали и директорът на СДВР генерал-майор Румен Стоянов, както и заместникът му полк. Стоян Велчев
25 мар 2005 16:17,

В навечерието на решаващата квалификационна среща между националните отбори на България и Швеция, главният секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов разговаря с представители на Българския футболен съюз и ръководителите на най-големите фен клубове - на футболните клубове "Левски" и ЦСКA, съобщиха от пресцентъра на МВР.

 

На срещата са присъствали и директорът на СДВР генерал-майор Румен Стоянов, както и заместникът му полк. Стоян Велчев. Участниците са обсъдили мерките за предотвратяване на груби прояви и нарушаване на обществения ред по време на мача. Определени са били и видът и размерите на допустимите нагледни материали - знамена, транспаранти, фланелки, се казва още в съобщението.

 

Председателите на клубовете Златин Тепсиев и Димитър Ангелов отново са потвърдили, че привържениците, които ще поддържат нашия отбор на стадиона, ще спазват стриктно забраната за носене на фойерверки и взривоопасни вещества.

 

По-късно, на националния стадион "Васил Левски", към участниците в срещата се е присъединил и селекционерът на националния отбор по футбол на България Христо Стоичков. Той е призовал феновете да не допускат прояви на клубни пристрастия по време на мача и безрезервно да подкрепят играта на националния тим, обединени от цветовете на българския трибагреник, добавят от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание