Разкриха предварително двама от участниците в Биг Брадър 2

Руса красавица и мускулест блондин бяха посочени неофициално за участници в Биг Брадър 2; от организаторите на шоуто отказаха да потвърдят изтичането на информация
18 сеп 2005 13:53,
Разкриха предварително двама от участниците в Биг Брадър 2
Сиси позира в предизвикателни пози, а "мъжкарят" Митко се е снимал със странен жълт потник. Снимки: Sladur.com, Snimka.bg

Снимки, за които се твърди, че са на двама от участниците в Биг Брадър 2 се появиха в Интернет.

Информацията се появи във форума на Dnes.bg, където потребител с псевдоним „noone“ твърди, че има „100% потвърдена информация“, че това са две от лицата, които ще участват в риалити шоуто.

Приложени са два линка към профили в сайт за запознанства. Един от предполагаемите кандидати е впечатляваща блондинка. В профила името й е записано като „Sissey B“, на 20 години от София и е завършила 29 СОУ "Кузман Шапкарев" в столицата през 2004 г. Висока е 168 см., 46 кг. Сиси е записала още, че иска „бебенце“.

Красавицата е посочила, че е родена на 19.08 и е зодия Лъв. Това съвпада с профила й, който бе разпространен в колаж на Нова телевизия. В него млада дама, снимала корема си, бе посочена официално, че е зодия Лъв. Това е и единственият участник зодия Лъв от всичките 15 души, одобрени за шоуто.

Колажът с части от телата на съквартирантите и зодиите им бяха единствената официална информация, издадена за тях пред започването на шоуто в понеделник.

Вторият предполагаем участник също има профил във въпросния сайт за запознанства. Има мускулесто тяло, нарича се „MuTko“, на 22 години, завършил е 35 СОУ с изучаване на чужди езици "Добри Войников", в кв. Лозенец през 2002 г.

Митко е роден на 19.06 , зодия близнаци. Сред участниците за Биг Брадър 2 е известно, че има двама души, които са зодия Близнаци.

На снимките с телата един от Близнаците е татуировка на гущер, на гърба, но снимките на Митко са само в лице и не е показал снимки на гърба си. Другият Близнак сред участниците е снимал задните си части, но изглежда по-слаб от Митко, който е доста мускулест.

От организаторите на Биг Брадър отказаха да коментират за Dnes.bg, дали това наистина са двама от участниците. Засега остава загадка кой е публикувал информацията за двамата, тъй като линковете за Митко и Сиси във форума са сложени от един и същ човек. Това изключва слагането в мрежата да е дело на самите участници, защото те не се познават и се държат изолирани един от друг, за да се видят за пръв път едва на старта на шоуто на 19 септември.

Ако изтичането на информация е дело на вътрешен човек, то той ще понесе всякаква отговорност за дискредитиране на шоуто и нарушаването на договорите за конфиденциалност, съобщиха за Dnes.bg от организаторите на Биг Брадър.


Ако наистина Митко и Сиси са играчи в Биг Брадър, двамата няма да бъдат сменяни с някои от 10-те резерви в шоуто, тъй като вероятно, не те са предизвикали изтичането на информация и не са разкрили самоличността си, обясниха още от организаторите.

Всичко за шоуто

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание