Нападат президента на "Беласица" Костадин Хаджииванов, един ранен

Сигналът в полицията е подаден от жена, която е пътувала с колата си по столичния булевард ’’Васил Левски’’, а автомобилът й е бил уцелен от случаен куршум
28 фев 2005 17:28,
Нападат президента на "Беласица" Костадин Хаджииванов, един ранен
Костадин Хаджииванов

Във връзка със стрелбата днес на бул. “В. Левски” 22 е изяснено, че до инцидента се е стигнало след скандал между група неизвестни и президента на ФК “Беласица” Костадин Хаджииванов, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Лицата влезнали в офиса на Красимир Хаджииванов са започнали да се карат с него. Поводът е бил, че Хаджииванов е дължал около 100 хиляди евро за покупка на дъскорезница.

По време на разправията между тях, футболният шеф е бил пребит. При стълкновението 25-годишният охранител П.И. е стрелял със законно притежаван пистолет и е ранил в рамото П.В. (33 г.) от нападателите. Охранителят на фирмата в защита е произнесъл няколко изстрела в различни посоки и нападателите са избягали. Пистолетът е законно притежаван, а бодигардът е на трудов договор.

Раненият е бил откаран от съучастниците си в “Пирогов”, където му е оказана медицинска помощ.

В момента Хаджииванов е в болница със счупен нос. Нападателите му са задържани малко по-късно, благодарение на бързата намеса на охраната.

Сигналът в полицията е подаден от жена, която е пътувала с колата си по столичния улевард ’’Васил Левски’’, а автомобила й е бил уцелен от случаен куршум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание