Мърдок насъска Големия поп фолк срещу Големия брат

Конкуренция меджу голи гърди и агресивни Съквартиранти се очаква в делничната телевизионна вечер
18 сеп 2006 12:55,
Мърдок насъска Големия поп фолк срещу Големия брат
Все пак Големият брат ще стъпи в ефира на bTV чрез ВИП Брадър двойката Райна и Константин, които участват в концерта на Планета. Снимка: planeta.tv
За втора поредна година bTV пуска мащабен поп фолк концерт в противодействие на Биг Брадър.

Медиата, собственост на австралийския магнат Рупърт Мърдок, ще излъчи в понеделник вечерта, точно в 20.00 часа, концертът на Планета, който се състоя на 7 септември в столицата.

Поп фолк събитието ще влезе в пряка конкуренция със стартовото предаване на Биг Брадър 3, което започва в 20.00 часа по Нова телевзия.

Миналата година bTV направи същия ход, като пусна отново голям концерт на Пайнер, но за първото живо предаване на Биг Брадър 2 след старта.

На самия старт на втория сезон на Големия брат, „зеленият“ канал отговори пак с концерт – но от турнето на Слави Трифонов през 2005 г. 

Мащабният поп фолк панаир, който ще излъчи bTV тази вечер, е най-голямото подобно тематично събитие на живо, правено у нас.

На стадион Локомотив се събраха най-прочутите поп-фолк имена у нас, които закриха националното турне на изпълнителите от Пайнер.

Концертът, който e своебразна еманация на крайностите до които може стигне поп фолк културата, „приюти“ бившата съквартирантка от ВИП Брадър Райна, нейният спътник в живота и победител във ВИП Брадър Константин, Емилия, Вероника, Анелия, Гергана, Камелия, Ивана, със специалното участие на Борис Дали, Мария и Глория.

Шокиращото в концерта беше участието на Камелия, която се появи в садомазохистичен костюм, разкриващ голите й гърди (вижте тук). Гледката ще може да бъде наблюдавана в прайм тайма на bTV.

Поп фолк идилията вече бе излъчена няколко пъти по телевизия Планета, дори и пряко на 7 септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание