Лидерката на „Атака“ във Варна не била арестувана

Лидерката на „Атака“ във Варна Цвета Георгиева не е била задържана в полицията; тя дори е подала жалба по повод разигралия се предния ден неприятен инцидент в Морската градина
8 фев 2007 14:50,

Лидерката на „Атака“ във Варна Цвета Георгиева не е била задържана в полицията, съобщи БГНЕС, цитирайки пресаташето на Областната дирекция  „Полиция“ в града Калинка Пенчева.

Тя допълни, че Георгиева е подала жалба по повод разигралия се предния ден неприятен инцидент в Морската градина.

Жалбата не е била донесена лично от партийната шефка, а е била изпратена по друга жена.

Лидерката на „Атака“ във Варна е била поканена от полицията да се яви, за да й бъдат снети показания, но тя отказала под претекст, че е ангажирана с важни партийни дела.

Инцидентът стана в сряда, около 16 ч., в Морската градина, където Цвета Георгиева е разхождала без намордници четирите си кучета, порода афганска хрътка.

Едно от тях е било пуснато на свобода и е уплашило играещо в парка дете.

Последвало спречкване между Георгиева и бащата на детето, а спорът прераснал в ръкопашна схватка.

По-късно е повикан екип на “Дага полис”, който се е намесил, за да разтърве спорещите.

Един от охранителите се опитал да усмири изпадналата в истерия Георгиева, но тя започнала да отправя обидни думи и към него и дори счупила мобилния му телефон, след като той се опитал да се свърже с шефовете на фирмата.

По думите на ръководството на“Дага полис” Цвета Георгиева налагала с кучешката каишка бащата на уплашеното дете и дори ухапала по ръката намесилия се охранител. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание