Борисов: Станишев да не плаши гаргите, а да пуска изборите

Борисов каза, че съжалява Станишев, като има предвид какви играчи са царя и Доган, които го притискат от двете му страни и, а и на "Позитано" на друг казват "шефе"
19 фев 2007 09:16,
Борисов: Станишев да не плаши гаргите, а да пуска изборите
Бойко Борисов призова премиера Сергей Станишев "да пусне изборите". Снимка: Булфото
Неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов призова премиера Сергей Станишев "да пусне изборите", предаде БГНЕС.

Станишев да не плаши гаргите, а да пуска изборите и да прояви за първи път характер, каза Борисов пред бТВ. Той добави, че с хората, които в момента са в БСП, няма как партията му да влезе в коалиция.

В политиката има реалности и в момента отношенията между ГЕРБ от една страна и БСП и ДПС от друга са антагонистични, каза Борисов. Той посочи като евентуални партньори на ГЕРБ СДС, БЗНС, ВМРО и други граждански сдружения.

Борисов заяви още, че в личен план съжалява Станишев, като има предвид какви играчи са царя и Доган, които стоят от двете му страни и го притискат,а и на "Позитано" на друг казват "шефе". Тъй като Станишев не може да каже нищо на президента, нито на двамата си заместници, затова се занимава с мен, допълни кметът на София.

Той коментира още, че ще бъде тъжно за една държава, ако Румен Овчаров ще олицетворява борбата с корупцията. Борисов още веднъж подчерта, че няма никакви лични интереси при концесията за чистотата в столицата, а само иска да махне Румен Гайтански-Вълка.

По повод изказването си вчера, че общинските съветници от БСП в София са "нещастници", Борисов поясни, че с този термин наричал хората, които не са щастливи. Той заяви още, че не може да бъде колега със зам.-председателя на ДПС Йордан Цонев и много ще се радва ако той му направи тази услуга и заведе дело срещу него. По-рано Цонев обяви, че ще съди Борисов за клевета по повод обвиненията на столичния кмет, че той е един от корумпираните в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание