Брюнетки превзеха на абордаж Мис България 2007

Рекорден брой хубавици се състезаваха за финала на конкурса, най-хубавата българка ще бъде избрана на 16-ти март в Пловдив
6 мар 2007 14:28,
Брюнетки превзеха на абордаж Мис България 2007
Борбата за Мис България тази година се оказа особено ожесточена. Снимка: Визаж
Рекордно стълпотворение от красавици атакува тазгодишния конкурс Мис България. Над 4200 девойки се явиха на предварителните конкурси в 50 града в цялата страна.

Само в София 1350 хубавици, и то предимно брюнетки, участваха на предварителния подбор. Миналата година в столицата се бориха „едва“ 1000 момичета – повечето от които руси съблазнителки.

Цялата блъсканица, от която оцеляха 40 кандидатки и 15 резерви на възраст между 17 и 24 години, обаче със сигурност си заслужава.

Новата Мис България ще бъде избрана на 16-ти март, като за втори пореден път конкурсът ще се проведе в Пловдив.

За разлика от миналата година, когато цялото шоу бе решено в диско стил, тази година организаторите от агенция „Визаж“ са заложили на акробатичен спектакъл.

Заедно с дефилетата на хубавиците, публиката ще бъде забавлявана от гимнастици от ЦСКА и състезателки по художествена гимнастика от Левски. Обединяването на „синята“ и „червена“ идея ще бъде съпровождана от необичаен квартет водещи.

Верни на традицията да изненадват с необичайни предводители като Азис и Милен Цветков през 2005 и 2006 г., организаторите тази година са си избрали Братя Мангасарян. Компания на тримата веселяци ще е актрисата Силвия Лулчева, която е традиционният водещ на конкурса.

Мис България 2007 и нейните подгласнички ще участват в световните финали “Мис Свят”, “Мис Вселена”, “Мис Европа” и “Мис Туризъм”.

Мис Свят 2007 ще се проведе през октомври в руската столица Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание