Жената от народа удари шамар на жената за масите. Манипулация?

Eдинствената неизвестна участничка в звездното шоу спечели голямата награда
28 апр 2007 11:28,
Жената от народа удари шамар на жената за масите. Манипулация?
Поп-фолк звездата Десислава беше победена от жената от народа Христина. Снимки: Булфото
С гръм и трясък приключи вторият сезон на риалити шоуто за звезди ВИП Брадър.

С гръм, защото като гръм от ясно небе падна новината, че Христина, а не поп-фолк певицата Десислава, е победителка в шоуто.

А трясъкът дойде от сриването на зрителското доверие в организаторите на шоуто.

Победителката

Христина е жената на Здравко. Същият онзи Здравко, който спечели първия сезон на риалити шоуто, след като въпросната Христина му съобщи в Изповедалнята, че чака дете от него.

Във втория сезон на ВИП Брадър Здравко отново влезе в Къщата, този път като ВИП съквартирант с идеята да предложи брак на майката на детето си.

Няколко дни след стартирането на шоуто Христина каза „да“, влезе в Къщата с детето си и навръх деня на шегата двамата се врекоха във вечна вярност пред столичния кмет и направиха сватба за чудо и приказ в двора на Къщата.

Гости на паметното събитие бяха не други, а самите ВИП съквартиранти - Азис, Десислава, Катето Евро и т.н.

Обратно на предвиденото обаче, Христина и малката Яница останаха в Къщата и предизвикаха порой от скандали и обиди, най-често от устата на Катето Евро.

Именно заради Христина актрисата от „Оркестър без име“ изпусна нервите си и изказа на глас тайните мисли на всички звезди в Къщата – Христина е обикновено момиче („селянка“ беше точното определение на Катето) и няма място при тях.

Въпреки негативното отношение към нея, жената на Здравко продължи участието си. Тя остана вътре и след излизането на мъжа си, което затвърди мнението на останалите, че тя е навлек, който няма място сред звездите.

В крайна сметка Христина се изправи в битка за голямата награда с най-големия си враг – Десислава. Певицата не спря да показва пищните си форми, с което предизвика ужасяваща ревност у момичето от Сливен, защото Здравко не спираше да пълни очи с прелестите на Деси.

Финалното гласуване, по думите на Гала, която беше гост в студиото на ВИП Брадър, беше титанична битка между двата основни типа жени у нас – жената-домакиня, в ролята – Христина, и жената-вамп, представена от Десислава.

Очакванията на всички бяха, че надарената (и с глас, и форми) певица ще спечели шоуто, но не това показаха резултатите от гласуването.

След неколкократно повтаряне на „последни две минути за гласуване“, съпругата на Здравко успя да надвие Десислава и спечели за семейството си нова голяма сума от участие в риалити-шоу.

Реакциите

За разлика от края на предишното ВИП -издание на шоуто, когато победителят Константин се превърна в национален герой, този път освиркванията към победителката бяха повече, отколкото одобрителните възгласи.

Възмутени от резултата, почти всички ВИП съквартиранти демонстративно напуснаха залата. На местата си останаха само мъжът на Христина, кумовете им Тишо и Венета Райкова, и вечно щастливата Росица Новева.

Краят на шоуто придоби изцяло семеен характер, след като близките на Христина влязоха заедно с Ники Кънчев в Къщата, за да поздравят победителката.

Веднага след края на предаването във форумите се появиха мнения, че вотът е манипулиран, за да може отново семейството на малката Яница, чиито кръстник е продуцентът на шоуто, да спечелят пари.

Потребителите на форумите стигнаха в разсъжденията си до там, че създателите на шоуто имат интереси в туризма и се надяват Здравко, който ще се кандидатира за кмет на Приморско, да им помогне да закупят парцели край морето.

Спечелването на ВИП изданието от „неизвестен“ съквартирант не е прецедент. В едно от изданията на шоуто в Англия също беше избран за победител единственият незвезден съквартирант.

В крайна сметка, резултатите от втория сезон на шоуто са рекордна гледаемост, поредните две реабилитирани поп-фолк величия и нова звезда на родния шоубизнес небосклон – Христина от Сливен.

-----------

Имате ли мнение по въпроса? Споделете го в блога на Dnes.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание