Skoda готви фейслифт на Octavia

Променена е предната броня с нови отвори за въздух, съставена сега от три части
3 юни 2007 11:18,
Skoda готви фейслифт на Octavia
Снимка: automedia.bg

Второто поколение на Skoda Octavia се продава много добре по цял свят вече трета година. От Млада Болеслав обаче са решили да подмладят модела с лек фейслифт, съобщава automedia.bg.

Това е от значение, защото именно моделът Octavia определя успеха или неуспеха на цялата фирма. В момента в Австрия се провеждат тестове на модернизираната Octavia.

Второто поколение на този успешен за Skoda модел е на пазара от 2004 г. Обикновено, ако се прави фейслифт, това става по средата на жизнения цикъл на един модел.

Така че подмладяването нa Octavia изглежда естествено, защото в днешния автомобилен свят моделите се променят на 6-8 години.

World Car Fans пише, че поради успеха на Octavia на пазара, промените сега са само козметични. Променена е предната броня с нови отвори за въздух, съставена сега от три части. Промени ще има и в интериора, който ще бъде от по-качествени материали.

По предварителни данни, подмладената Skoda Octavia ще бъде показана тази есен на изложението във Франкфурт, а продажбите в Европа ще започнат в началото на следващата година. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание