Адска катастрофа остави на място шефове на баскетболния ЦСКА

Генералният мениджър на ЦСКА Емил Коен и президентът Владимир Федяев са загинали в катастрофа във Франция в събота
25 юни 2007 08:07,
25
Адска катастрофа остави на място шефове на баскетболния ЦСКА
Това е останало от колата на двамата след зверския удар в автобуса. Снимка: БГНЕС

Генералният мениджър на баскетболния ЦСКА Емил Коен и президентът Владимир Федяев са загинали в катастрофа в събота, съобщи Gol.bg.

Инцидентът е станал в дъждовно време, на магистрала във Франция, на 60 километра северно от Рен.

Двамата са пътували с автомобил БМВ, който се е врязал в автобус с 45 пътници.

24-ма от тях са настанени в различни болници.

Коен и Федяев са били във Франция, за да се срещнат с представители на УЛЕБ. В понеделник е трябвало да се върнат в София.

От префектурата в Рен са потвърдили имената на българите - Емил Бояджиев Коен и Владимир Федяев. Няма все още информация кой от тях е бил зад волана.

Преди седмица двамата са се измъкнали на косъм от друга зверска катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Nord преди 16 години
питам!! Има ли някой, който може наистина да кара в този форум? Спрете да говорите за война по пътищата, защото ако нямаше хора, които да се държат като слабоумници на пътя, аз в 70% от случаите ще мога да съм състезател по улиците, но защото има овци на пътя, си карам славно и понякога бавно!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
ЦСКА - рче преди 16 години
Това е поредното доказателство,че нашата нация продължава да води тази война по пътищата.Добре ,аз разсъждавам по следния начин := Защо да бързам,като мога да стигна с няколко минути по-късно,но ще съм сигурен за живота и здравето си И като лети някой си какво ще постигне ?? Мислят се за супермен,ама ... ето рано или късно си намират майстора.
22
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 16 години
Рашко, прав си, приятелю! Коментарът ми беше повече към 18, щото малко е прекалил...
21
0
 
0
 
! Отговори
Rachkoto преди 16 години
Не миличка ! До сега поне пет пъти ми се е налагало скъпо да си плащам заради подобни психопати ито не само със скъпи ремонти, а и със собственото си здраве! За твое сведение съм само на 40 имам осем години състезателна кариера по мотоциклетизъм и много по-малко травми от мотоциклетизма отколкото при ПТП-та от *** по пътя
20
0
 
0
 
! Отговори
Стига простотии, бе преди 16 години
Много си наежен, приятелю! Все пак хората са починали, сдържай се малко! С много неща съм съгласна, но ти нямал ли си подобни ситуации? На всеки може да се случи, дори и бавно да караш...
19
0
 
0
 
! Отговори
Rachkoto преди 16 години
Да се научим най-после да караме!!! Една наша поговорка казва: "Като е писано да се обесиш няма да се удавиш" но... Ако не пипаш въже или не газиш във вода...! Верно е за мъртвите или добро или нищо, но не е ли това повод за размисъл. Какви шофьори сме, как се държим напътя и мислим ли, че на пътя не сме само ние, и ако не дай Боже сгрешим колко невинни около нас ще загинат?! Хайде сега Вие Господа драскачи дето само си чешите езиците и не спирате да пишете гълмотии по какви ли не престижни или измислени вестници да Ви видим, какви нови простотии ще родите! Няма ли най-после в тая *** Държава да оправи законите и най-вече хората които се грижат за тяхното спазване!Или както са казали хората "Дайте на българите мощни коли на тях не им трябва война! МОЛЯ ВИ нека някой направи стикери с мото "ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!", който да можем поне съвестните вадачи да си купим и залепим на автомобилите си.
18
0
 
0
 
! Отговори
zapek преди 16 години
Мдааа убили са се хората.... Аз ли да съм *** гъзар. Никаккво значение няма какво са направили за ЦСКА, Съдейки по колата, това са ултра ***, интересно както как не са се пребили много по рано. Тъпанара умира по *** начин, нищо нелепо не виждам, дъжд и *** дето си мисли, че е бесмъртен. Е явно не е....Поне няма убити нормални хора, заради ГОЛЕМИЯ ГЪЗАР. А за леката пръст, ами да им е лака щом има значение.
17
0
 
0
 
! Отговори
Lamerka преди 16 години
Дайте да си мълчим за всички имбецилски прояви по пътя, защото еди кой си бил еди какъв си, или за мъртвите - добро или нищо. Може и за най-големия хирург да става дума, всички сме равни пред смъртта. И това, че *** и пульо в България не мислят трезво, докато карат и си вярват сляпо, че точно на тях ще им се размине - няма да доведе до нищо добро. За съжаление. Ние останалите ще си мълчим в тяхна чест, ще цъкаме по един заучен, ерудирано-български начин, ще плачем за тях и тайно ще се радваме, че нас ни е подминало, и в същотото време - ще продължим да караме като единствени и неповторими по пътищата на света ...Cool!
16
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 16 години
Такива инциденти трябва да ни учат! А не да казваме безмисленото "Бог да прости" за някой, който дори не познаваме! Защото утре мениджъра на Левски примерно ще убие с коля някой твой бличък и няма да ти е до "Бог да прости" за него!
15
0
 
0
 
! Отговори
Гаден ама.... преди 16 години
С каквато и кола да си на пътя, караш ли над 130км/ч значи не ти пука за твоя и животът на другите! Какво ги оплаквате тези тапаци(тоест шофьора), ако се бяха ударили в нормална кола, а не атобус щяха да ги убият всички на място. Обикновено такива дето карат бързо се разминават, а невини го отнасят. Да сме благодарни, че няма нищонеподозиращи жертви! За мъртъв или добро или нищо , ама какъв акъл трябва да имаш за да караш пак бързо след като си катастрофирал наскоро?
14
0
 
0
 
! Отговори
BMW преди 16 години
Колата е била доста яка, как зверски е обезобразена само--каква разсипия !!! Тц, тц. :(Хубавото от цялата история е, че няма загинали невинни хора ;)
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
След като пренасяме бясното каране и в Европа, такива ще са резултатите. Жалко, че има потърпевши от автобуса. За всяко нещо има предупредителни знаци .След като наскоро са се разминали с друга зверска катастрофа, това не е случайно.Но малко или никакво внимание не се отделя на тези сигнали.
12
0
 
0
 
! Отговори
Aman преди 16 години
Ne stiha che se prebivame v Bg no vzehme da prebivame i horata ot EU. Njama shans dvamata da sa karali sas saobrazena skorost. Ne e dalech momenta v kojto ne samo gurcite ste ni preduprezdavat oficialno chrez nashite institucii da spazvame pravilata za dvizenie. Da ne zabravjame neotdavna kak nashenka reshi da manevrira na zaden hod na magistrala v Germania i tova maloumie otne choveshki zivoti. Ako ne se predpiremat efektivni merki ot otgovornite institucii, problemat s "vojanata" po putistata v BG ste se prevurne v problem s "vojnata" po putistata na EU.
11
0
 
0
 
! Отговори
PlamenMEN преди 16 години
За умрелите или добро или нищо. Коен наливаше луди пари в ЦСКА. Благодарение на него отборът беше поканен в Евролигата. Човекът търсеше брат си.... Поклон. Червеният запалянко ще помни дълго имената на Емил Коен и Владимир Федяев...
10
0
 
0
 
! Отговори
гос"ин за 1 ден преди 16 години
Жалко.намаляваме непрекъснато за глупави неща..
9
0
 
0
 
! Отговори
Топидиот преди 16 години
Кажете само "Бог да ги прости". Останалите коментари са неуместни. За съжаление такива нелепици се случват ...
8
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 16 години
Но българинът си е българин и в чужбина. Когато човек кара с несъобразена скорост при лоши метерологични условия, ако ще и на Бахамите да е - все тая. Преди седмица се измъкнали на косъм от друга зверска катастрофа - това дали е случайно?
7
0
 
0
 
! Отговори
auto преди 16 години
Не знам какво са писали по него случй в Перник.Но щом те приятеснява че пак не пишат в друг случй с по-важни хора и то в чужбина изглежда че си бил засегнат от някой от тях.Тук основните нарушители са младите шофьори които карат като бесни и откачени все мозакът им е спрял да мисли или са психопати.Независимо пили или не алкохол.Нашите пътища не са за високи скорости.Ако се спазваше определената скорост ПТП щяха да бъдат значително по малко.Другите основни нарушения които са извършват са:внезапни маневри без да се дават мигачи или ги дават и започват да засичат като отнемат предимство.Не подават мигачи при изпреварване,заобикаляне,престрояване и спиране.Карането без колан и говоренето по телефон е малкия проблем и то си е лична работа.Въпреки че и рова довежда до ПТП и пак загиват невинни хора.Другата предпоставка за ПТП е карането без книжка,защото в България тези водачи в по вечето случаи не са внимателни а отделно не знаят всички правила и нямат необходимите напътствия на инструктора които се получават на курса.Преди имаше стикер за колите:"Карай умно....", за *** шофьори трябва да е "Който кара бързо пристига мъртъв" или "Който кара бързо понякога не пристига".
6
0
 
0
 
! Отговори
jorj преди 16 години
moite saboleznovania!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
kato sa byrzali dali sa stignali?!?!?!?

Спонсорирани публикации