Азис не е сам!

Не само у нас се срещат уродливи рожби на извратения PR
3 юли 2007 15:23,
18
Азис не е сам!
Верка Сердючка е без коментар. Снимка: newsmusic.ru

Ние си имаме Азис, но и други нации, и то велики, имат негови еквиваленти, които са още по-дръзки и изумителни.

Те са толкова невероятни, че са в състояние да заличат по изключително убедителен начин и най-смелите ви очаквания. Варират от украинска лелка, царица на кича, до японски садо-мазо хомосексуалист.
 
Спомняте ли си изпълнението на Украйна от тазгодишната Евровизия? За повечето хора този въпрос е като сигнална лампа (вижте тук за какво става дума).

Да, точно така говорим за Верка Сердючка - образ, станал толкова известен в Украйна, че бива наричан просто Вера.
 
Същата тази Вера е популярна със своя стил на обличане, който несъмнено е култ към кича. Закръглената Верка е почитателка на огромните космати кожени палта, искрящо червило, а и почти няма публична изява без да сложи огромна китка в косата. Направо красавица от класа. Вземете я, все още е ерген.
 
Правилно разбрахте. Да, ерген. Защото въпреки огромния си бюст (изкуствен), на който биха завидели всичките ни фолк гордости, Верка всъщност е актьорът и певец Андрий Данилко.

Той е толкова противоречива личност, че на няколко пъти е бил тема за дебат на редовните заседания на Радата, украинският парламент.
Той е известен и с това, че песните му са с русофобски уклон, а и доказва, че не само сексът, но и окарикатурените фолк традиции продават и то здраво.
 
Верка почти няма клип, в който да не се пие на огромна украинска софра и да не танцуват безумни персонажи.

Седмици след финала на Евровизия, в чуждите медии се говореше повече за него, отколкото за Мария Шерифович, която спечели конкурса.

Все пак въпреки безумната песен, която накара милиони да изпаднат в дивен шок и ужас, Верка е може би най-популярният украинец. И то не само в Украйна.
 
Мразен и обичан в родината си, Верка /Андрий/ е на върха, въпреки че за сексуалната му ориентация не се говори много.

Хората явно разбират, че всичко от негова страна е театър, една транссексуална бутафория, но това не пречи зрелищата му да предизвикват огромен интерес в смутената от оранжеви и след оранжеви революции пост-комунистическа Украйна.

Друг събрат на Верка, по-точно сестра по френска линия, е певецът Филип Катрин.

Русокосата принцеса, фен на розовите дрехи и шалове (вижте тук розовия му дух), периодично скандализира френската публика, свикнала на какво ли не.

Пискливият му фалцетен глас докарва до хипертонична криза и най-либералните парижки културтрегери.
 
Роден в католическо семейство, стожер на консерватизма и традициите, Филип от рано започва да се интересува от изкуство и най-вече от музика. Той несъмнено е всестранно развита личност.

Като тийнейджър свири в множество музикални групи и дори играе професионално баскетбол.
 
Не безпричинно е спряган за лидер на френският бабъл поп, стил, характерен за групи като Спайс Гърлс, които наскоро обявиха, че се събират отново.

Филип Катрин набира все по-голяма популярност във Франция и най-вече сред младите. Текстовете на песните му са провокативни и доста често противоречиви, но все пак изпълнени професионално с иронизиращ хумор.
 
Всъщност Филип Катрин е скандален(а) с идеите и с посланията, отколкото с външния си вид, който е по-скоро заинтригуващо-палав, отколкото шокиращ както при нашия Азис.

За разлика от Василка Филипчо участва в благотворителни инициативи и застава зад ясни и обществено значими послания. Едно от тези му начинания е да се снима за благотворителни картички на UNICEF.

Е, вярно, предрешен като малко сладко невинно момиченце, но пък инициативата се оказа повече от успешна.
 
Не толкова розови и руси са нещата малко по-на изток - в Япония. Винаги сме знаели, че там имат леко извратено чувство за хумор, но това което ни поднасят, е същински Содом и Гомор.

Латекс, кожа и вериги. Става дума за Масаки Сумитани, по-известен като Разор Рамон или просто Хард гей. Тоест Баш гей, ако ми позволите интерпретацията.
 
Подвизаващ се като садо-мазо хомосексуалист, той е в състояние да накара Татяна Дончева и Юлиан Вучков да онемеят на мига.

Облечен в гей фетиш облекло, той се разхожда по улиците на Япония, (внимавайте като ходите в тази страна на чудесата), и прави "благородни" постъпки, наречени “йонаоши”, към нищо неподозиращите хора.

Постъпките се състоят в неприлични, аморални движения в кръста (вижте тук Хард гей в действие).
 
За да развие образа си на латексов перверзник, Сумитани е посещавал дълго време гей баровете в Осака. Затова пък нормална гледка в неговите предавания е да учи малки дечица да си правят хот-дог в парка или да рекламира ресторант за суши, естествено, облечен в кожа и вериги.
 
Оказва се че Хард гей не е никакъв гей, още по-малко пък хард. Мистър Сумитани си е чист актьор и гей ориентацията му е просто образ.

Истинският му хетеросексуален облик бил разкрит, след го като издебнали на среща с японския модел и актриса Ана Сузуки.

Двамата са си женени и до днес.

Хард гей обаче често си навлича гнева на японското гей общество със стереотипния и първичен начин, по който окарикатурява хомосексуалистите.
 
“Това, че японската публика приема толкова топло Хард гей, е наистина тъжно”, изразява възмущението си Конако Оцюжи, открита лесбийка, депутат в японския парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.