iPhone вече е тук

Почакайте преди да видите сметката на касичката-прасе и да се запътите към магазина! Телефонът все още се продава само в САЩ, но у нас можете поне да го подържите в ръце
2 авг 2007 17:58,
iPhone вече е тук
Засега iPhone у нас може само да бъде разглеждан. Снимка: MP3.bg

Apple-ското високо-технологично чудо iPhone вече е в България, но почакайте преди да видите сметката на касичката-прасе и да се запътите към магазина.

Телефонът засега може само да се гледа, защото в момента се продава единствено в Щатите, съобщава MP3.bg.

Все пак, може да подържите в ръцете си стилната джаджа, която е достъпна в един от столичните магазини за техника.

Ние отидохме да погледнем телефончето и толкова го харесахме, че започнахме да обмисляме как да си тръгнем с него без никой да разбере.

Явно охраната разбра за какво си мислим и ни предупреди, че дори да го гепим, няма как да го подкараме в Европа преди да дойде премиерата му.

Още не е ясно кой ще продава iPhone на Стария континент, но джаджата ще върви само и единствено с договор към определен мобилен оператор.

Това няма да е пречка за много хора, защото в този телефон се съчетават всички възможни технологии за комуникация, а да не забравяме, че в него са вградени и всички функции на iPod.

Всъщност това си е iPod, през който се говори, джитка, гледат се филми и какво ли не. Естествено, имате интернет, при това не просто някакъв си глупав wap, ами истински нет и всички екстри които вървят с него.

Както виждате, през iPhone може да си джиткате в mp3.bg по всяко време, дори и да си го зареждате с песнички от нас.

iPhone има само един кофти недостатък. Невероятния екран, който е touch screen (реагира на докосване), веднага се намазва с отпечатъци от пръсти.

Е, едно леко калъфче обаче ще премахне тази неприятност. Самият телефон има един бутон, всичко останало е на екрана и го контролирате с леко докосване.

Краткия ни престой в менютата ни убеди, че се стига бързо и лесно навсякъде, но няма да е излишна и една пръчица за екранчето, защото някои бутончета са твърде малки.

А дали споменахме колко огромен е екранът? Всъщност, целият телефон е един екран. Какво повече може да иска човек....

Ако вече искате да си го купите, ще трябва да почакате премиерата му за Европа. Не се знае каква ще е цената му тук, но в Щатите върви за около 600 долара.

Най-вероятно при нас технологичното чудо ще се продава за малко повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание