Червените остриета за София: Георги Кадиев или Бриго Аспарухов

БСП избира между двамата за кмет на столицата; Стоян Сталев и Ивайло Калфин отказали, Румен Овчаров нямал да получи подкрепа срещу Борисов
31 авг 2007 18:02,
5
Червените остриета за София: Георги Кадиев или Бриго Аспарухов
Георги Кадиев и Бриго Аспарухов са номинациите на БСП за кмет на София. Снимка: БГНЕС
Георги Кадиев и Бриго Аспарухов са номинациите за кмет на София, сред които Градския съвет на БСП трябва да избере кандидатът на социалистите за местните избори в столицата.

Това съобщи пред заседанието председателят на столичната организация на червените Румен Овчаров.

Стоян Сталев днес е съобщил, че отказва да участва в битката за кметското място.

Същото сторил и вицепремиерът и външен министър Ивайло Калфин.

Овчаров благодари за оказаното му доверие и номинирането му за кандидат-кмет и мотивира отказа си да участва в изборите с това, че неговата кандидатура не би получила необходимата подкрепа, за да победи Бойко Борисов.

Той уточни, че първоначално градската организация на БСП е номинирала 21 имена.

„До началото на деня от тях са останали петима кандидати, а в този час вече се избира само между двама“.

Овчаров бе категоричен, че в София ще има балотаж и БСП ще участва в него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
не се чете преди 16 години
"Държавна сигурност беше мафия, която си имаше държава Народна република България. Такава държава от 1990 г. няма. Като продължава да пази анонимността на бившите агенти на ДС на НРБ, парламентът пази убийци спомнете си за Георги Марков. Пази национални предатели, които за малко не превърнаха България в 16 съветска република. Пази некадърници, които загубиха Студената война. И в крайна сметка пази себе си, както на 1 юни 2006 г. вътрешният министър Румен Петков официално призна:Ако кажем всичко за Държавна сигурност, ще срутим държавата.
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Президента и Стани-Шеф трябва бързо да номинират други генерали че в армията вече не останаха. Може би пак трябва да се обърнат към пожарникарското школо.
2
0
 
1
 
! Отговори
хРИСТО бОТЕВ преди 16 години
Днешния шум убеждава вдички , че БСП работи за ББ за кмет в София. Предлагат " червени" " остриета" Нито са червени , нито са остриета , а нещастни ченгета. Хората работят поне от година да направят лицето , което ще се бори за висок пост , по медии и по организации. Но в БСП ги е страх да създават уважавани и силни личности. Въобще ги е налегнала немощ и некадърност и интриганщина. За това ще загубят в София. От това ще загубят всички софиянци. АВЕ Станишев!!
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Брех тез "генерали"! Това ли можете,бе? Кандидати за....с/к/мет