Разяреният Волен! Пак тръби, че делото “Тракия“ е поръчка

Лидерът на „Атака“ обвини прокуратурата и МВР в поръчка; Сидеров е обвинен в лъжа по делото за инцидента на магистрала „Тракия“
28 сеп 2007 10:45,
47
Разяреният Волен! Пак тръби, че делото “Тракия“ е поръчка
Волен Сидеров е обвинен в лъжесвидетелстване и укривателство по случая. Снимка: Булфото
С арогантен тон лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обвини в корупция и политическа поръчка прокурорката по делото за инцидента на автомагистрала "Тракия" Иванка Трифонова.

„Прокурорката трябва да обясни, защо е получила ведомствено жилище от МВР и защо се е нагърбила да изпълнява долнопробна политическа поръчка, каза Сидеров.

Според Сидеров поръчката идва от главния прокурор Борис Велчев и е недостойно прокурори да се занимават с дребни политически игри.

Сидеров обвини и министър Румен Петков, че спуска въпросите на поръчкови журналисти, които следят делото "Тракия".

„Аз и жена ми бяхме заплашвани от следователя по делото за автомагистрала "Тракия" Емил Иванов, заяви лидерът на "Атака" и допълни, че Иванов изпълнява политическа поръчка, която цени да съсипе нарастващото влияние на партията му.

Сидеров и съпругата му Капка Георгиева се явиха в Софийския градски съд, освен тях дойде и независимия депутат Павел Чернев. Като свидетел се яви и Антон Сираков, заместник-председател на „Атака“.

Съдът пък отложи за 5-ти декември делото срещу Сидеров, заради неявяването на адвоката му Марин Марковски.

Dnes.bg припомня, че през април 2006-та автомобилът на Сидеров засече на магистрала "Тракия" близо до Пазарджик автомобила на Явор Доков.

Тогава лидерът на „Атака“ заяви, че неговият автомобил е бил управляван от Павел Чернев и срещу него е направен опит за атентат.

Впоследствие се разбра, че шофьор на Сидеров е бил Любомир Бакърджиев, който даже е набил Явор Доков.

Волен Сидеров е обвинен в лъжесвидетелстване и укривателство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Volene,zad tebe sme!Istinskite Balgari!!!A drugite xodete na djamia da se molite za boiko,dogan i goce
45
0
 
0
 
! Отговори
atanasov преди 16 години
Приятелю,и други отричат това,което отрича Волен,с тази разлика,че там,в "демократичния" Запад това деяние е криминализирано.Ще речеш "браво,и тук трябва да стане така",но в същия миг ще се усетиш,че ние ТУК сме по свободни от онези на Запад.Защото там нямаш право да се съмняваш в съществуването на холокоста и да го отричаш,нямаш право дори като учен да изследваш холокоста,полага се затвор.Всичко е установено от определени "историци" и точка.Кажи ми за отричането на кое друго историческо събитие можеш да влезеш в затвора?Няма такова. И за да не си мислиш,че говоря наизуст,ето ти една препратка да се ограмотиш:Jurgen Graff-"Der Holocaust auf dem pruefstand(Der Holocaust Schwindel)",copiright Dezember 1992 by Guideon Burg Verlag ,Basel.Switzerland. Няма я в нета,трябва да си я купиш.
44
0
 
0
 
! Отговори
mmmm преди 16 години
искам да видя какво ще направи волен ... бойко го знаем кво.. ще продаде софия на негови хора и като кмет ще работи без заплата пак щото неговите пари от другаде идват... :) царя и доган ги знаем... и двамата мислят как да продадат държавата на турците... те не са българи!!! и кои остана ? Волен остава само... само той още не е показал че може да *** България !! Дайте му власт и първо ще изпече забогателите незаконно ! Защото ще му пречат и ще им изкара кирливите ризи.. поне аз така мисля ;) нема да дава на магнали помощи...по добре да дава на безработни българи, да промени малко конституцията...че и да проработят законите и властта малко.. че те от доста време хващат само кокошкарите... ВОЛЕН и АТАКА !!!! По добре от държавна сигърност да ни управляват от колкото от турция !!! хората са работили за държавата и пак за нея ще работят!!! Бойко сам каза че АТАКА са му помагали преди много за да разкрива престъпни групи каот беше в МВР... ми те си знаят работата от държавна сигурност...тъкмо да изчистят страната от *** който вече са бизнесмени , забогатели по времето на мутрите... :) пестъпници и *** в затворите и извън страната ! БЪЛГАРИЯ преди всичко !
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Спомни си времето,когато се радваше на семките и вафлите ,които ти даваха чичковците педофили в подлеза на Ц.гара и очакваше с трепет поредната среща.Носталгия по сладката болка отзад измъчва още увредената ти психика,но тъй като си вече дърт *** обърни стола на който седиш нагоре с краката и си набий някой по избор
42
0
 
0
 
! Отговори
чичо сам преди 16 години
иванова, с номер 33, ти май защитаваш този психопат като го определяш герой, може да си го харесваш, но я да ти кажа най- отговорно , че първо този истеричен и злобен латентен хомосекуалист е психически неадекватен спрямо себе си , а какво остава такъв да е политик ? Почти всички представители на тази партия са били сътрудници на държавна сигурност това не го ли знаеш а?Накого са ратаи твоите деца бе глупачко скапана - кой те управлява десетилетия наред - КОМУНЯШЛЯЦИТЕ - това не го нли знаеш А?
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
sigurno Slavi e nakaral Любомир Бакърджиев i Павел Чернев da lugat policaite a? to biva da ste takiva baluci ama tova vashto e napravo izvun putia..
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
sigurno Slavi e nakaral Dimitur Stoianov da shmurka koka i da go snima a?Volen ne mrazi evreite toi prosto otri4a xolokosta.. koeto e absoliutno sushtoto no kakto i da e.. spored men tova 4e si mislite ,4e politicite i mediite se interesuvat ot Volen si e 4ista paranoia.. koeto e purvata kra4ka kum ludosta.. az sum siguren , 4e Volen strada v momenta ot paranoia... za tova e i strelial po deteto i diado mu .. a tova , 4e i v momenta se opitva da go izkara politi4eska poru4ka.. govori samo 4e toi biaga ot realnosta i e v niakakuv negov film .. v koito celia sviat e protiv nego... s dve dumi toi otdavna e za ludnicata...
39
0
 
0
 
! Отговори
fea преди 16 години
MNOGO SA VI PROMILI MOZACITE NA VAS V BULGARSKO!!!VSI4KI MAI STE BOLNI4KI KONE S KAPACI ! E , ZASLUZAVATE SI POLOZENIETO.DO KOETO VI DOKARAHA GOSPODIN GOSE I RAZBOINISITE OT PARLAMENTA! I BATE VI BOIKO (ZA SOFIISKITE SELYANI) IDOLA!!!ZARADI TAKIVA SANARODNISI ME E SRAM PRED SVETA!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ei,toia narod ne iska da e svoboden
37
0
 
0
 
! Отговори
atanasov преди 16 години
Факта,че ДОРИ И В "ШОУТО НА СЛАВИ" показват компромати срещу Сидеров,доказва правотата на тезата му(ми)-ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА!Не занм дали има политик,с когото толкова много да се занимава Слави,колкото Волен.Което значи 2 неща-или му се плаща да го прави(по-вероятно),или е зверски ***(също не малко вероятно).А другите "факти",които си изнесъл-не бих се наел да ги коментирам,някои неща може да са се случили,други не-не знам и НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.Това е излишно задълбаване в детайлите,което се прави най вече от медиите с цел демонизиране на Сидеров.Защо ли?Ами чети повечко и ще разбереш.АТАКА не е против ***,турците,евреите и черните,АТАКА е против ГЛОБАЛНИЯ ГНЕТ,против пирамидалното ограбване на най бедните от държавата,против ограбването на държавата от мултинационалния(МРЪСЕН) капитал,против слугинското отношение на медиите към всичко това,против умишленото изкривяване на историята ни(пак слугинаж),против една добре смазана система,която обаче НЕ работи за обикновения човек,а за т.нар. елит.Затова е неудобен,затова всички са зинали срещу него.Ако се беше определил като "десен' или "ляв",никой нямаше да се занимава с него
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
incidenta na Trakia beshe partenka na 4engetata...O maloumni i yurode,Volen e na6eto zname!!!Ataka
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А бе ти да не си ВОЛЕН
34
0
 
0
 
! Отговори
хайл преди 16 години
Скоро Сидеров ще стане световен лидер и тогава ще видите всички вие!
33
0
 
0
 
! Отговори
Иванова преди 16 години
Защо днешните политици толкова много ги е страх от Волен Сидеров? Историята ще покаже кой е прав и кой не е, ако има все още България, а не робска страна. Ако управниците не са продали българската земя на турски аги и нашите деца не са ратаи в собствената си страна.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
аз четох какво е писал 21 -само незнам кой му е изтрил коментара защото не го виждам .. но беше много прав.. Не може човек със средно образование да е политик , камо ли президент или депутат... как е станал журналист със средно пак не е ясно.. По важното е ,че плюеше Гоце от ДС и се кълнеше ,че няма да търпи такива хора и писмото до Ангела Меркел също се е факт... Факт е също така ,че 50% от Атака излязоха с агентурно минало, факт е също ,че най-известния педофил в България също е депутат от квотата на Атака.. Както е факт ,че друг от Атака евродепутат се е заяждал с двама ония го набиват и той ги обвинява ,че са си говорили на турски.. после се оказа ,че и той лъгал били са българи .. Факт е ,че в шоуто на Слави показаха снимка на Димитър Стоянов как шмърка кока в столична дискотека.. Факт е ,че Волен се опита да убие 18 годишно момче е 80 годишният му умиращ дядо, а сега вместо да се изпъчи и да каже абе сгреших, отново казва ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА... незнам дали е луд този човек обаче всичко в партията му смърди.. така ,че при горепосочените факти нека всеки сам да прецени.. кое е по-важното нещо..
31
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
АЗ ИМАМ В ПРЕДВИД, ЧЕ ПОЯВАТА НА БОЛЕН В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ Е ПОРЪЧАНА ОТ ДОГАН !!!!! ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ В ТОВА.
30
0
 
0
 
! Отговори
atanasov преди 16 години
Който се смее на Волен,греши дълбоко,прочетете поне една негова книга и ще разберете всичко.Лошото е,че ще ви се обърнат представите за абсолютно всичко и ще трябва да си подреждате света наново.Все пак тези,които виждат нещата в черно и бяло,ще им е доста трудно да определят кои са добрите и кои-лошите.Особено на един "висшист"тук,(21,анонимен12:24),който е написал образУвание,вместо образОвание... Вероятно има някакви образувания в мозъка,знам ли...Аз между другото също съм със средно,не ме е срам да го кажа.(Можете да ми проверите писмото за всякакви грешки) Та такива като този младеж с "вишу образувание",с медийно формиран мироглед и ценностна система,са основните критици на "АТАКА".Прогледнете!И престанете да вярвате в"добрия Чичо Сам",когото сън не го хваща за демокрациите по света.Сидеров не е фашист,не е ксенофоб,не е дори националист,за какъвто сам се определя.Той е АНТИГЛОБАЛИСТ,само че да се обяви за такъв не би било сериозно.Не карам никого да гласува за него,просто прочетете "Властта на Мамона" безпристрастно.
29
0
 
0
 
! Отговори
рафи преди 16 години
Никой не може да купи изборите в България, просто всяка партия иска голямото парче.Просто се манипулира общественото мнение.И ако хората мислят малко по задълбочено ще се усещат.Ноо то и да се усетиш пак няма за кой да гласуваш, така че аз предлагам да не гласуваме ;).Те ще се сетят да си тръгнат по някое време тия чукове.
28
0
 
0
 
! Отговори
рафи преди 16 години
Време е да наложат възрастов и образователен ценз на гласоподавателите. Не мога да разбера особенно бабите и дядовците. Не стига, че техните земи едно време са прибрали тъпите комунисти " ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА!!" а сега пак за тях гласуват... А неграмотните млади хора като видят бате Волен да им се кара на всички и ето това е нашият човек! хаха.За дпс-сарите да не говорим - видяхме ги на изборите за евродепутати. Тои не знае български ходи да пуска иначе билютинки.Макар глобалното затъпяване на нацията ни, поне малко успех ще имат тези мерки... така мисля....
27
0
 
0
 
! Отговори
Ордер номер 1 преди 16 години
Значи тезата че Волен е някакав си (***, мутра, антисемит) няма нищо общо с това че атаката срещу него и групата му е ПОРЪЧКА, както няма никакво значение, кои *** за кого гласуват- обикновено резултатите са такива каквито трябва да бъдат