Мадона сменя издателите си

Поп иконата смени Уорнър заради договор за 120 млн. долара, който подписа с Live Nation
12 окт 2007 11:17,
7
Мадона сменя издателите си
Снимка: media.com

Мадона ще приключи професионалните си отношения с издателите си от Уорнър, с които тя работи дълги години.

Поп дивата е взела това решение заради нов договор на стойност 120 милиона долара, който ще подпише с компанията Live Nation, съобщи Wall Street Journal.

Според изданието, Мадона ще получи огромната сума в пари и акции в замяна на права за разпространение за три студийни албума, промотиране на концертни турнета, продажба на сувенири и използване на името й.

Специалисти в областта твърдят, че подобна сделка е прецедент в музикалната история, но може да се превърне в нещо обичайно.

Причината за това е, че, все повече компании одобряват този вид политика на работа с изпълнителите – те смятат, че е много по-добре да увеличават печалбите си, като влизат в бизнес отношения с клиентите си, вместо само да начисляват такси за продажбата на албуми и концертни билети.

Говорител на Live Nation отказа коментар. Източник, близък до Уорнър, обаче, потвърди информацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
и не е нужно от какъвто и да е коментар. Аз лично не съм й фен на песните, обаче не мога да отрека, че е икона в попмузиката. Няма равна на себе си. И след 100 г. ще се говори за нея, което не може да се каже за др. изпълнители. Шапка й свалям.
5
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
а за грим ,че има много,това са глупости,младите целите нацапани като циркови кукли. обожавам мадона,има си своя собствен стил
4
0
 
0
 
! Отговори
Mac преди 16 години
Madonna e ikona i tova nemoje da se otreche. Az bezumno mnogo q haresvam, vupreki che nemoje da pee. Glasovite i danni edno vreme moje i da sa bili dobri, no sega e pulen nokaut. No kakvo ot tova horata hodqt na koncertite i kato n teatyr, a ne zashtoto pee mnogo hubavo. God save the queeny:)
3
0
 
0
 
! Отговори
alex_2 преди 16 години
е има някой хубави парчета, но действително няма кой знае какви гласови данни. но пък не са много певците без никакви недостатъци... а и за 50-годишна жена изглежда доста добре, макар и с доста грим
2
0
 
0
 
! Отговори
Виктория преди 16 години
Кошмарно е и ми писна непрекъснато отвсякъде да ни залива негативизъм. Разбира се, че не е възможно всички да харесват и да слушат Мадона, но от подобни неадекватни характеристики струва ми се няма нужда. Както и няма нужда да припомняме, че Мадона е икона не само в музиката, модата, но и в целия световен шоубизнес въобще!Лекувайте се от този негативизъм, че иначе наистина няма да ни бъде!
1
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
taq i v mazeto mi da se zapisva pesnite,pak 6te vie kato koza