Наоми се усамоти с Уго Чавес. Но не казва защо...

Британският супермодел Наоми Кембъл проведе частна среща с лидера на Венецуела Уго Чавес
31 окт 2007 15:18,
7
Наоми се усамоти с Уго Чавес. Но не казва защо...
Наоми Кембъл не е говорела за политика с Уго Чавес. Снимка: БГНЕС
Британският супермодел Наоми Кембъл проведе частна среща с лидера на Венецуела Уго Чавес. Наоми не е първата знаменитост, която посещава президента в Каракас, посочва АП.

Пристигайки в резиденцията на Чавес, Наоми Кембъл с охота позираше пред журналистите и се усмихваше, но не коментира целта на своето посещение и темите на разговорите й с Чавес.

„Всъщност, аз съм била тук и по-рано. Това е много топла и много красива страна. Тук има много красиви водопади”, каза моделът.

По повод причината за пристигането си в Каракас Кембъл каза: „Не се готвя да обсъждам политиката. Благодаря”.

През миналия месец Уго Чавес прие в Каракас американския актьор Кевин Спейси, който благодари на властите във Венецуела за подкрепата им за киното.

Часове преди вечерята с президента Кевин Спейси посети киностудиото, създадено през 2006 г. с помощта на правителството на Венецуела.

Чавес заяви, че Венецуела трябва да прави свои филми като алтернатива на „културния империализъм на Холивуд”. При това той обаче каза похвални думи за някои холивудски филми.

Чавес прие като гости и други холивудски звезди като Шон Пен и Дани Глоувър. Сега в киностудиото във Венецуела се снимат филми за национални герои и бандити.

Правителството на Венецуела реши да предостави на Дани Глоувър за филм за въстанието на робите в Хаити през 18 век 18 млн.долара.

Снима се също така филм за терориста Луис Посада, извършил през 1976 г. във Венецуела диверсионен акт срещу граждански самолет, при което загинаха 73 души.

След бягството си от венецуелски затвор през 1985 г. той работи за ЦРУ, а през 2000 г. разработва план за атентат срещу кубинския лидер Фидел Кастро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
аз пък не искам да ми го ***, защото ме е гнус от ***
5
0
 
0
 
! Отговори
Tirol преди 16 години
Имам чувството, че тук четат и пишат само жители на "Хаджи Асан Маала"! Ами вижте другото в тая новина! Хуго Чавес се бори за национално кино! Привлича известни артисти! Не гледайте по този просташки начин на една новина. Ако му е била нужна някоя за да му доставя секс-удоволствия има много по-добри от Наоми. Вероятно тя го е молила за пари за някакви свои цели.Бих искал да имаме президент като Чавес! Да каже на Буш, че е пияница и убиец! Ама нашия е тоя дето прави "***" на Буш!Помислете над това и оставете Наоми.
4
0
 
0
 
! Отговори
ЧЕ преди 16 години
НАЙОМИ НАИСТИНА Е ДЕФЕКТНА М/У КРАКАТА - В ТЯХНОТО ПЛЕМЕ В АФРИКА ИМАЛО ОБИЧАЙ МАЛКИ МОМИЧЕНЦА ДА СЕ ОБРЯЗВАТ И НЕЯ СЪЩО СА ОБРЯЗАЛИ И ТЯ ДАЖЕ ОРГАНИЗИРАШЕ ТО ЛИ ФОНД ТО ЛИ ДВИЖЕНИЕ ПРОТИВ ТОЗИ ОБИЧАЙ ТА ЧЕ ЩЕ МУ ХАРЕСА ЛИ НА ЧАВЕЗ НЕ СЕ ЗНАЕ
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
abe *** ***,ama iskam da mi go ligavi i na mene
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ами да му прави *** естествено - да *** и долната черна ***
1
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
Maj e poswirila na flejtata sreshtu Wenecuelski petro-dolari.