Многострадалните Маргини

Обвиняем по делото "Маргините" - Иво Карагеоргиев е болен, адвокатите му представиха болничен лист, Големия Маргин и той болен, ама дойде в съда, с инвалидна количка
5 ное 2007 11:25,
35
Многострадалните Маргини
Измъчван от силни болки, Големия Мартин се яви в съда на инвалидна количка. Снимка: БГНЕС
Софийски градски съд не даде ход на делото срещу братята Красимир и Николай Маринови - Маргините и насрочи новото заседание за 3 декември т.г.
 
Причината за днешното отлагане е неявяването на Иво Карагеоргиев в съдебна зала, като защитата му представи болничен лист за неговото отсъствие.

Съдът задължи пет дни преди новата дата на делото заключението по медицинската експертиза на Иво Карагеоргиев да бъде готово.

Въпреки, че Красимир Маринов - Големия Маргин беше предоставил болничен лист до 7 ноември, днес обаче той се яви с инвалидна количка в съдебната зала с брат си Николай Маринов.

Маргините, Иво Карагеоргиев, Светлин Карагеоргиев, Бисер Илиев, Стефан Рангелов и Веселин Тошев са обвинени, че са подготвяли покушения срещу генерала от запаса от МВР Любен Гоцев, убития Иван Тодоров - Доктора и покойния бивш шеф на Химимпорт и близък до ТИМ Никола Дамянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
просто нямам думи маргини просто си изиграват ролите
33
0
 
0
 
! Отговори
Vladko преди 16 години
Пичове, всички се лъжите!термични Як фашизъм, маргини-баргини в камерата - ама не газова, а такава с горелка - дето бичи мазут с кислород - демек отсижен и изгаря всичко с температурка около хиляда градуса...Пиночет даде отговор ка, а тук се *** и се правят на демократи, т.е. посрани сътрудници на бандитите. Лагери, кютек и камери за всички шофирали беемвета, мерцедеси и поршета по време на уж прехода
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Може би не всички знаят защо Маргините продължават да ги разхождат по съдебните зали - причината е, че не искат да кажат къде са 100-те милиона лева, дадени им от Партията да ги въртят и управляват, след което да ги върнат умножени - но момченцата са решили да лъжат партията-майка си, която пък няма да ги остави току така
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Маргините са си живи престъпници и това дето се правят на жертви е повече от смешно - иначе за комунизма, социализма и демокрацията - мисля си, че причината да сме зле е в самия български народ, който е със смачкана психика, сбъркана народопсихология и е свикнал винаги някой да го води за носа, а той да върви с маршова крачка в стадото, да мрънка под носа си и да ръкопляска на палачите си - срам ме е ...
30
0
 
0
 
! Отговори
MUJ преди 16 години
..kogato faktite govorqt i bogovete mul4at, a te sa slednite....i v dvete sistemi ima6e dovolni i nedovolni, no za razlika ot predi6nata, nedovolnite i gladnite sega sa v mnogo puti pove4e, 4akam razumen otgovor na moqt posting(ot angliiski;)...:)
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
golqama chast ot tozi process beshe skalypena i inscinirana, mnogo ot obvineniqata otpadnaha, ostanaha zamo otchetite pred razli4ni evropejski slugbi!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ти схващаш ли ми мисълта бре болен мозък!!! Сравнението ми за Германия беше на базата, че последните се оправиха след война, която ги срина из основи, а ние за 18 години преход сами се сриваме. И каква е разликата между комунизъм и социализъм ми обясни????И с промитият си мозък, като минаха цялата европейска агенция за атомна енергетика и всички експерти от Европа по ядрените централи, какво казаха - цетралата АЕЦ Козлодуй е в много добро техническо състояние и няма нуда да се затваря, моге да работи още дълго време. Ама сега ми е ясно от къде се взеха такива като тебе да скочат срещу Козлодуй, защото в основата на ликвидирането на АЕЦ-а седят хора то България - кухи глави, които се самоизяждат. Явно ти си от хората с "много мозък в главата", на които дължим подобни престъпни решения и разрухата на прехода.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Чета и не вярвам какви *** могат да се родят в нечии глави Искам да попитам този марсианец с N 26 - А КАКВО БЕШЕ ТОВА ОТ 44 Г ДО 90 ГОДИНА беееееееКапитализъм , Демокрация , Родовообщинен строй ?????????????Знаеш ли колко хора се затриха в този период от десетилетия наред бе ????? И второ :Къде сравняваш България с Германия ????Я си спомни разделена Германия на две - от едната страна комунистически социализъм - беднория , трабанти , а другата страна демокрация и равен старт за всички !!А такива помии като теб циврат че Европа не ще бомба със закъснител като ЧЕРНОБИЛДАано никога да не стъпиш в цивилизования свят и да ломотиш такива глупости, стой си тук реви за отровата Козлодуй , че от такива като теб ЕВРОПА НЕ СЕ НУЖДАЕ !!!!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Комунизъм в България не е имало! И как например Германия се оправи за кратко време след фашизма и разрушенията на втората световна война, а ние мъшите в БГ вием като *** още за комунизма. Осъзнайте се не ми е ясно какви хора сте, комунизъм ДС - бля, бля, бля. Живейте си с призраците от миналото. да не би "комунистите" да ви раздадоха земите та си попиля БГ земеделието, да не би комунистите да затвориха АЕЦ Козлодуй, освен ако и Ф. Димитров не е от комунистите или просто грешните решения в тази държава са прекалено много та дават власт на подобна пасмина да си ви ръководи. Не народ, ами *** с призраци в гардероба от преди 20 години. Какъвто народът такава и държавата е казано отдавна, хайде сетете се от кой? Та за това ще ви се смее човекът от снимката.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
кой има по-голями връзки той е невинен.До кога ще измъчват и разследват невинни хора.
24
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
napalno nevinni sa! za6to nqma zadarjani za drugite pokazni ubiistva koito stanaha prez vremeto kogato marginite bqha v aresta? tova e palna insinoaciq s cel da se zamajat o4ite na evro sauza. mai e po dobre da zatvorqt vsi4ki ot parlamenat za tqh pone se znae koi kolko e kral i koi kogo premahnal.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
За сведение на непросветените и неинтересуващи се от хода на историята -( визирам номер 13) , мога да му кажа , че тези всички криминално проявени *** бяха структурирани в групировки именно от комунистическия режим , за да попречат създаването на стабилна средна класа в България - спомнете си безумните времена на рекета , силовото застраховане , отвличанията , убийствата не между мутри , а на най обикновенни хора говедоподобните същества по анцузи и килограми злато, носещи в мръсните си ръце бухалки и чукове за терор върху тези дръзнали да отворят с жалките си спестявания малки маганинчета или кафенета в гаражи И всичко това на фона на хиперинфлация и с благословията на комунистическите *** които използваха мутрите като още един от методите си на терор върху населението на тази странаИ още нещо номер 13 - ако внимателно наблюдаваш всичко около себе си ще видиш че зад всеки разстрел на мутра стоят хора свързани пряко с бившата ДС на която всички служители сега са свързани пряко с бизнеса в Б-я както с вноса и износа на всичко за което можеш да си помислиш
22
0
 
0
 
! Отговори
Боян преди 16 години
Хаха, та "Ванчо Костов" си е комунист! Всички по-големи престъпници са свързани с партията (БКП)! А "Ванчо" е бил кандидат-член на политбюро на БКП... Той помогна много на мутрите да забогатеят и да просперират!
21
0
 
0
 
! Отговори
Jordan Shangov преди 16 години
Е как става така, че всички известни престъпници се разболяват тежко като повдигнат обвинения срешу тях...?Мисля, че е необходимо да се ревизират медицинските експертизи на лекарите дали им лъжливите диагнози, но очевидно държавата не работи!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
mama преди 16 години
Ama niakoy ot vas da e vlizal v arest ?ako ne ste vlizli v arest ne se izkazvayte nepodgotveni.Tam e glad i mizeria - a uj sa nevinni do dokazvane na protivnoto. stom ne sa osadeni niamat pravo da gi darjat v takiva gadni uslovia
19
0
 
0
 
! Отговори
elmira преди 16 години
Абе някой да вземе да ги прегеледа тези затвори, какво става вътре? Щом влязат и изведнъж всички почват да боледуват, ама боледуват та чак сърцето да ти скъсат. Глеи сега тоз колко страда. Добре че съдиите са с нежни сърца, ще ги пускат я като не им се отразява добре затвора. Еи тва е а на времето какви затвори имаше ... влезеш в затвора та попаднеш на хора. Я ХЕИ ли някой друг ли ми да се задействат най-сетне тия хора здравето си оставиха в затворите.
18
0
 
0
 
! Отговори
бате Гошо преди 16 години
Само погледнете снимката - аджаба, да ви прилича този човек на болен? Само като му видите кебапчетата( пръстите де), и лошо построената мимика на лицето му, айдеееееее, баси и наглостта .!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В днешно време май печелившата карта е да си престъпник. Честните и отговорни хора с ум и качества нямат място никъде. Закона е един *** който се върти спрямо човека. Тъй като всички са се заиграли някъде и нямат интерес да възтържествува истината няма да има осъдени. Колкото Вальо топлото ще го вкарат на топло толкова и тия и Маджовци и всички подобни. Липсват достойни и съвестни хора по мостата горе. Тежко на България.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Смяяях и сълзи, Ванчо *** щото не е дърто комунистче, ама айде. На тоя маргин да му бяха превързали и главата с бинт , поне на мумия да прилича.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
да му направиш една *** на Ванчо ти Костов, но преди това да не забравиш да си измиеш миризливата уста