Пак Парис, пак еротика, сега гола във ваната

В мрежата се появи ново скандално видео, в което палавницата е снимана чисто гола как се къпе във ваната
19 ное 2007 18:00,
31
Пак Парис, пак еротика, сега гола във ваната
Парис позира между сапунените мехури и игриво се полива с душа. Снимка: Sun

Бележка от редакцията: Можете да видите снимките без цензура тук. Dnes.bg предупреждава, че съдържанието на снимките не е подходящо за лица под 18 години.

Палавата бивша затворничка Парис Хилтън вече обеща да се отърве от своя провален имидж.

Изглежда най-после е открила верния път към „изчистване на публичния си образ“, тъй като в мрежата се появи ново скандално видео, в което палавницата е снимана чисто гола как се къпе във ваната.

Тя позира между сапунените мехури и игриво се полива с душа.

Според британския таблоид „Sun“ скандалното видео е излязло наяве малко по-рано тази година, след като Парис не благоволи да плати наема за склад, в който съхранявали личните й вещи.

Dnes.bg припомня, че преди две години Парис и сестра й Ники напуснали дома, в който дотогава живели. Тогава Парис пренесла част от личните си вещи в склад. Компанията, която осъществявала превоз на вещите, била длъжна да плати и за съхранение на вещите, но плащането било отложено и ядосаните собственици на склада разпродали покъщнината.

Вещите на Парис били препродадени поне 2 пъти, докато стигнали до бизнесмен, който направил специален сайт и пуснал скандалното видео на палавницата.

Русокосата дива неотдавна заплаши да съди порно магазин в Торонто, Канада, който продава известната аматьорска секс касета с нейно участие „Една нощ в Парис“ (което е игра на думи с Париж и Парис, тъй като на английски френската столица се произнася и пише по същия начин, както името на блондинката).

Парис случайно забелязала, че въпросният магазин предлага унизителното за нея порно. Блондинката спокойно си се разхождала по улиците на Торонто, когато видяла, че секс местенцето предлага на клиентите си порното с нея.

 Бележка от редакцията: Можете да видите снимките без цензура тук. Dnes.bg предупреждава, че съдържанието на снимките не е подходящо за лица под 18 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
toyo преди 16 години
Че,то къде се е чуло и видяло да влизаш във ваната с дрехи.Поне аз незнам някой да се къпе с дрехите си.
29
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
malee taq vqrno mn jalka..hem groznahem i trqbva nose jobsega i boob job 6toto ima gurdi na 3to klasnik..mai nz kvo da pravi s teq pari
28
0
 
1
 
! Отговори
yzzy преди 16 години
абе членове, вие за цици акъл не давайте, щот личи че сте малки и неразбиращи с липса на опит келешчета. формата "лисича муцунка" е много убава !!! а да си тури силикон и да си има два балона отпред - това ли е красота, а ?? като днешните порнофилки по смешните порнофилми - масово руси, масово бръснати, масово с ъс силикон, масово не могат да се *** - масов *** !!!много малко порно е качествено - то си иска майсторлък да покажеш сцената, ъгъла на снимане, осветлението (скоро гледах едно ново - ми то ужас, те съ *** от километър, няма близък ъгъл и ли пък на оператора му трепери ръката, сички потни кът *** - *** ужаса.а че е проста - ясно е. те сички (масово) с пари са таквиз. женските имам предвид. щот си мислят че с *** си моат чудеса. да, ама не. добре че на дърти години и мъжете пиркулясват и кът имат мъни се фаштат у секви мърли.
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Ами що не я превеждаме тогава Париж Хилтън?!
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
което е игра на думи с Париж и Парис, тъй като на английски френската столица се произнася и пише по същия начин, както името на блондинкатаа ве не знам *** аз жсе си мисля че е обратното.....
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
За какво ни занимават с някаква изперкала богаташка. В много рядки случаи хората с пари имат качествени деца обикновенно са ***. Парите яко скапват хората. Тая поне да беше хубава да се изкефи човек, а то вампир. Много по богата е тази която си има природна красота и ум. Парис чудесно го демонстрира колкото и пари да имаш като си грозен и кух парите не оправят нещата единственно помагат да си изкараш тъпотата на показ. Тук си имаме достатъчно такива мръхли които демонстрират пари /далеч по малки от на тая и те са от тъй наречените " лъскави бизнесмени" с 20-30 год. по-голям от нея дъртак./и се мислят за много оборотни. Простотията ходи по хората то се вижда. Жалките същества винаги си остават жалки. Тая е облагодетелствана, че не и се налага да се подлага на разни старци и да се унижава тотално за разлика от тия нашите безлични червеи дето глозгат дядовци.
24
0
 
1
 
! Отговори
Paris преди 16 години
... може да ви стане лошо, от малките цици на тях!
23
0
 
1
 
! Отговори
Koko преди 16 години
Една *** да беше направила като хората...само се ***!
22
0
 
2
 
! Отговори
Кирил преди 16 години
не е пазарно, нито ви плаща, нито е толкова атрактивно за да направи трафик. Въпреки това ще е в най-четени...
21
0
 
1
 
! Отговори
- преди 16 години
Dnes.bg предупреждава, че съдържанието на снимките не е подходящо за лица под 18 години.========================================= =======Ха-ха...това са само едни малки цицки, бе...Какви 18 години. Те вече по улиците през лятото се разхождат така...Недейте, моля ви.
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Като сте почнали да публикувате голи снимки на къпещи се мадами,поне пуснете Галена.Нашата стока е много по - добра от Парис.
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
тая па има кинти, да фане да си оправи циците, че хем са малки, хем са като лисичи муцунки.....не казвам да ги прави като на Памела, ама да вземе да ги поуформи малко като ше си пуска голи клипове по нета
18
0
 
1
 
! Отговори
Ivan Vucov преди 16 години
Ne i li pisna na taa?
17
0
 
1
 
! Отговори
селянин преди 16 години
.... мдааа това сме го гледали на село преди има нема каде 4-5 месецо ... ся сите баби веки са с такиа вани :) .... и сешоари ... хех
16
0
 
1
 
! Отговори
pepi преди 16 години
Можете да видите снимките без цензура тук. Dnes.bg предупреждава, че съдържанието на снимките не е подходящо за лица под 18 години.Ha ha vie 6te me umorite ot smqh mi tq taq nqma cici ve ko da i kriete :Dpyk i te tezi pod 18 godini si ka4vat pornoklip4eta v internet :D:D
15
0
 
1
 
! Отговори
veli преди 16 години
abe taq samo kato se napie i moje da go lapa na vseki a vie e gledate vav vanata pone da prave6e ne5to
14
0
 
1
 
! Отговори
haha преди 16 години
To tva e staro i ne e tq ..
13
0
 
1
 
! Отговори
hauahaua преди 16 години
Ta Galena e 100000 pyti po-dobra v tezi igri ot Parischeto :D Q da se skrie tazi !!!! Vreme e Holivudskite zvezdi malko da se poobrazovat ot BG ;)
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
dori ne si prili4a!
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
пффф таа вече става банална ... да не кажа смешна