Среднощно клане в столицата

Мъж загина след побой край столичния площад "Света Неделя"; друг е ранен с нож
28 дек 2007 08:28,
42
Среднощно клане в столицата
Снимка: БГНЕС
Снощи до площад "Света Неделя" в София е избухнал масов побой.

Сигналът за инцидента е подаден в 1 часа след полунощ в МВР.

Съобщено е за младежи, които се бият с ножове на ъгъла на булевардите "Александър Стамболийски" и "Мария Луиза".

При мелето са ранени двама души, които са откарани в „Пирогов“, по-късно единият от тях е починал в болницата.

Част от познатите на загиналия са нападнали лекуващите лекари, съобщиха от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
0
 
! Отговори
Боже колко мъка има преди 14 години
Ужас !Това е " демокрацията ", ниското образование, безработицата, и гнилия капитализъм. За парите на олигарсите плащаме с кръвта на децата си..Жалко...
40
2
 
0
 
! Отговори
ZEN преди 16 години
Дано останеш там където си приятел, късмет за всички нас е, че си заминал... да да имаме тоя късмет и с останалите простаци!
39
2
 
2
 
! Отговори
killera преди 16 години
da vi *** maikata na si4kite !sled tolkova godini v 4ujbina misleh 4e malko ste se promenili -a to su6tija bg mantalitet,su6tite naivnici,su6titeglupaci!ei maloumnici prestanete da pi6ete gluposti v ezisaitove a mi hvanete razmi6ljavaite!i prestanete s tija bezsmisleni temi kato seljani i grajdani i t.n.!!!!!!!!ebahti tupacite !11ot takiva kato vas bulgarija e na takova deredje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
38
1
 
3
 
! Отговори
бай хуй преди 16 години
ей, от новина за някво убийство, извършено от АВСТРАЛИЕЦ, пак я докарахте до "селяни vs софия". и не ряазбирам защо се лаете, като всички много добре знаете - *** е състояние на духа, не зависи от месторождението. ама нищо де, сеир да има. продължавайте.
37
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"егоистични ***" e edno mnogo tochno opredelenie. Podkrepqm tezata.
36
1
 
0
 
! Отговори
ZEN преди 16 години
Моме гиздава, не че нещо, но ако беше лееко по-възпитана щеше да се въздържиш от лични обиди.Но къде ти възпитание на село...???P.S. Проблема е, че и децата ти ще са зле възпитани... което означава... поне 3 поколения докато станат хора.
35
1
 
1
 
! Отговори
ZEN преди 16 години
Проблем на селяните дошли в СФ е, че там от където идват поради манталитета, всеки гледа на другия в купата и се оформят като егоистични ***. Принципа и им е /в 90% от случаите/ "Първо гледам себе си"... Затова не би трябвало да се чудим, че София стана *** във всяко едно отношение. Но има и друг момент. Забележете колко от управляващия ешалон са провинциалисти изпълзяли от всякакви дупки... Хора, които не могат и не са научени да живеят в социум не могат да разботят в такъв /пример - ***/. Повечето провинциалисти нямат капацитета да прумеят, че бидейки такива развалят средата в която живеят, от което страдат не само те но и кореняците жители. След кто освинят всичко започват да мърморят, че било мръсно, било гадно и т.н., без да се замислят защо това е така.Бих помолил всички, дошли в София, преди да пишат за софиянци, да вземат и да помислят малко...И едно наблюдение... провинциалистите от източна България за по-големи "селяни" от тези, които идват от западна БГ. Миля си, че има нещо верно в приказката "Планината ражда хора, а полето тикви".И сега мили селяни не скачайте да плюете с пяна на уста, приемете истината и гледайте как може да се промените... успех и весели празници!!!
34
1
 
0
 
! Отговори
Ивелина преди 16 години
Лелеееее !!!колко си кух!я по-добре се откажи да коментираш че ставаш смешен!!Изумена съм от разсъжденията ти))кухо "софиянче", по празниците си оставаш в София и си ходиш с официалните галошки с токичките;)) по жълтите павета ли бре *** жалък)))))хахахаха колко си елементарен само!жал ми е за теб
33
1
 
0
 
! Отговори
as преди 16 години
ааа не че нещо , ама не бъркай кварталите в които хора са се заселили преди и след 1950 година , моля те Бай *** !Защото кварталите , кооито ти изреждаш са по-нови , т.е. с по-"селяци"!!!
32
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе човек задръж си изказванията.Ако имаш да казваш нещо го кажи цивилизовано.Пълно е с простаци и ***
31
1
 
0
 
! Отговори
Грую преди 16 години
Да ти кажа, на бачкането не оста нито един провансал. И изобщо не злобея, просто си коментирам твоята злоба. И да - Хитлер се определя като падение за Германия, за да се чуства виновна раята - евтини манипулации. Та ходи си върши работата...и за мен е работен ден. Като ти свърши смяната, вземи и изгледай Idiocracy - да видиш кой гледа деца :)
30
1
 
0
 
! Отговори
до Грую преди 16 години
Анонимляци--смешно звучи от човек който се представя като Грую.Помисли малко.И да ти кажа само ,че не само хората от провинцията работят като чистачи ,сервитьори и т.н.Може би имаш шеф от провинцията и само злобееш.Не претендирам че знам много от ВСВ,но точно това събитие се определя като едно от най-големите падения на човешката раса.Спора с теб ми се вижда вече безмислен.Ако не възразяваш имам да си довърша една работа,а ти може да седиш пред компютъра и да продължаваш да плюеш хората които не са от София,но в момента работят и изхранват семейства.А и да не забравя за транспорта-не казвай че само провинциалистите се возят гратис.Чао и весело посрещане на Новата година.
29
1
 
1
 
! Отговори
Грую преди 16 години
Ти да не би да имаш наблюдение от тези квартали? Те последните 18 години се пълнят само с "кореняк софиянци" - в тия квартали по празниците светеше в един от 10 апартамента :)А България е на това ниво, заради тези които храня - идват тука, почват да свинят и да си показват селянията, живеещи по 20 човека в апартамент - никакви данъци не плащат, само се тъпчат като консерви в адския транспорт, и дебнат да изкярят от където могат. В Европа не правят разлика по това от къде си дошъл а какво правиш - да не би цяла софия да е по чужбинско? Защо тогава навсякъде като чуят "българин" и бягат на далече?Колкото до позициите - не си мечтая да стана чистач, сервитьор или продавачка в магазин, и вярвай ми - имах селтици подчинени - изкарваха около месец - къде от тъпотия, къде от смрад, къде от нахалство. Не можеш да ме убедиш че тарикатския им манталитет се лекува...п.п. Хитлер трябва да го тачат всички, защото ако не беше той, сега щяхме да сме част от СССР (както и почти целият свят - в което аз лично не виждам нищо лошо, но всички реват за думокрация) - вземи се образовай малко за ВСВ2, че ставаш смешен.п.п.п. познавам и свестни хора от провинцията, но защо ли си стоят там и си се развиват като бели хора, а не идват тук и не се държат като болшинството им (бивши) съседи?
28
1
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
селяните вън от софия!
27
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кой знае и ти от кое село си,а се мислиш за софиянец.Говори си празни приказки,колкото си щеш.Заради такива като теб България е на такова ниво.Погледни другите европейски страни.Жителите не ги преценяват кой от къде е,а по това какво могат.Теб може би просто те е яд,че в София идват хора от цялата страна и започват работа на такива позиции за които ти си си мечтал.Потърси специализирана помощ.Не си мисли че Хитлер и хората като него са герои.
26
1
 
0
 
! Отговори
бай хуй преди 16 години
комплексарчетата не се тъпчат у софето - те оттам извират. верно, че се напълни със селяци (по душа най-вече), ама то най-селските са софийско производство - люлин, надежда, овча купел, etc.... .
25
1
 
0
 
! Отговори
Грую преди 16 години
..така пишеше сутринта в статията, сега явно е променена. Сигурно австралиеца е някой ***-бушмен с фалшив паспорт :) Или *** са му скочили и той ги е поебал :) Сганта ***.А по въпроса с жителството - ми то си пролича що за комплексарчета се тъпчат у софето, но и в *** кожи да дойдете - пак се познавате от километри.
24
1
 
0
 
! Отговори
cetnik преди 16 години
*** mrsni majkata da im ebam nekrstena i nemina da im se poseram vo plemeto samo ausvic
23
1
 
0
 
! Отговори
Николай преди 16 години
Тия долни *** са на път да предизвикат гражданска война, ако тогава не ги *** няма повече за кога, вече е прекалено късно, започват да ни завладяват.
22
1
 
1
 
! Отговори
Калин преди 16 години
7. - 09:09 - ДО ГРУЮОт: АнонименТИ СИ МНОГО ***.ИНТЕЛЕКТУАЛНО.ТАКИВА КОМЕНТАРИ ГИ ПРАВЯТ САМО КОМПЛЕКСАРЧЕТАТА.ЖИВЕЙ СИ В ТВОЯ СВЯТ.БЪЛГАРИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА И ТИ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ КОЙ КЪДЕ ДА ЖИВЕЕ.Бай Тошо за вас..И връщане на Софийското жителство! Да си почине София от селяни като тебе!